Дата: 27.04.2012
Коментатори: Bobby Angel & Wascop

WrestleMania XXVIII ще остане в историята като едно от най-емоционалните и гледани PPV-та

Wascop
Кура ми Янко! Като най-купуваните да, най-емоциоанално!?! Те го купиха заради Скалата, а той не можа да донесе емоцията, която е носил на други КечМании, така че ето просто доказано твърдение, че не е най-емоционалното…поне за мене, но и като цяло има доза обективизъм в това твърдение.

Bobby Angel
Fact: Така е, но първо искам да започна малко по-отдалеч нещата!
Никога не ме карайте да давам оценка на WrestleMania веднага след провеждането й, дори няколко дни след това! Защо? Ами много просто – забелязвам че от емоция, вълнение, енергия (било тя позитивна или негативна) не давам реални оценки, а точно обратното! За пример мога да ви дам коментарите ми веднага след WrestleMania XXVII (2011), тогава казах че ми е харесало PPV-то и е среден клас. 2 месеца по-късно обявих тази ‘Mania за най-слабата на всички времена, а и досеа държа на тази теза. Така стана и с тазгодишната ‘Mania – в началото я оплюх много здраво, а сега мога да ви кажа че е една от най-добрите на всички врмена, а за времената в които се състоя е просто уникална…
Сега да поговоря по-обстойно за самото PPV! Още миналата година започнаха да серат здраво върху имиджа на World Heavyweight Championship, а тази година сами видяхте какво стана… Не смятам да го коментирам. Последдваха няколко мача среден клас, мач между женските, при това доста добър за Divas-стандарта в WWE, а след това перлата на шоуто – Taker vs HHH!
„The End Of An Era“? Дали беше точното мото на мача? Не знам, смятам че това ще се разбере в следващите 2-3 години. Самото представяне на Taker и HHH беше уникално както винаги, мачът беше поднесен невероятно! 20-0, тва беше ясно, макар че имаше някакви шансове за загуба на Undertaker.
Team Johny vs Team Teddy – На всяка ‘Mania има такива слаби отборни мачове, разбираемо. Punk/Jericho – доста добър мач, няма нужда от обсъждане.
Rock vs Cena… Както каза HBK „Epic“! Слабо качество като мач, но емоцията беше невероятна, макар че в края на мача който се е вслушал в коментара на Cole ще чуе „Мисля че в този мач няма победител“… Тва Jim Ross го каза на Rock vs Hogan преди 10 години, но както всички знаем и тогава, и сега Rock е победителят за да спаси целия скапан бизнес, и най-вече дъртия задник на McMahon.
Дали WrestleMania XXVIII ще остане в историята като едно от най-емоционалните и гледани PPV-та? Вече знем че е най-купованото кеч PPV в историята, което означава че е най-гледаното. Дали беше едно от най-емоционалните PPV-та? Със сигурност!
WrestleMania ще остави ярък отпечатък в съзнанието ми като едно велико PPV, което лично аз ще помня винаги като „Шоуто на поколенията“. Това определено беше PPV на един своеобразен сблъсък на две поколения в почти всеки мач.
Без съмнение тази ‘Mania е нещо което може никога повече да не видим…

Bobby Roode е най-силното творение на TNA от идването на Hogan

Wascop
Факт! Не гледах ТNA, преди идването на Хоган и сега не го гледам почти, мразя Хоган… Но Боби Рууд е голяма работа очевидно, щом разчитат на него за титлата, пък и е отдавна с компанията и въпреки това не е бил така яко пушван. Значи има нещо успешно в него напоследък.

Bobby Angel
Fact: Ясно ми е, че не си падате по Hogan! И на мен не ми е сред топ лицата днес, но нещата които се случиха след идването му в TNA са от голяма полза за шибаната компания!
Всъщност Hogan трябваше да се шмугне в TNA още през 2003, ама нещо им се прееба сделката. Когато дойде 2010 каква беше ситуацията? Шестоъгълен ринг в про-кеч компания, без особен стар пауър, невероятно грозни декори и недомислени истории. Точно тва беше TNA в края на 2009.
Когато дойде Hogan дойдоха Flair, Anderson, Hardy, Scott Hall, X-Pac, Val Venis, Orlando Jordan… Вярно, не бяха използвани по оравилния начин, съанаха безполезни и бяха изхвърлени, но това не е по вина на Hogan и Bischoff…
Всъщност, общото мислене че Hogan е причината за провала на TNA ми е много чужда. Не ви знам къде мислите бе момчета и момичета! Hogan не е букър! Той е само някакъв съветник и идеите му я се вземат на сериозно, я не… Обвинявайте Bruce Prichard!
Така… Bobby Roode! Тоя човек е диамантът на TNA днес! Roode се изгради като новият Triple H в моите очи! Най-добрия Heel в историята на TNA! Лично мое мнение е, че Roode трябва да бъде пообработен още, но уменията му са доста прилични, при положение че виждаме какви ли не помии в WWE в момента!
Преди него в компанията нямаше такъв непобедим Heel, който да размазва всичко, да бъде толкова мразен и да предизвиква такива реакции. Хвала на тоя човек!
За мен той е едно от най-добрите творения на TNA не само по Хоганово време, но въобще като цяло!

Colt Cabana заслужава да бъде NWA World Champion, както и едно от топ лицата на кеча днес

Wascop
Факт/#немидреме
Щом бобо е задал така твърдението очевидно заслужава, само че не ми пука за него!

Bobby Angel
Fact: Истина е че Cabana заслужава да носи легендарния колан на NWA, а също така заслужава да бъде едно от главните лица в този бизнес.
Много млади фенове вече не помнят какво означава NWA за този бизнес и през какви ръце е преминавала тази титла, но ще говорим за този велик алианс следващия път…
Cabana бе за кратко в WWE през 2008, но тия идиоти не оцениха истинските качества на това момче, както всички знаете той е голям авер ан CM Punk в реалния живот, преди бяха дори Tag Team в ROH…
Colt е човек който вече за втори път носи на кръста си тази велика титла, което означава че е постигнал много в кариерата си. Освен това и двата пъти за колана побеждава мега хийла Adam Pearce, който е вече 4 кратен NWA World Champion и се нарежда сред имена като Ric Flair, Harley Race, Ricky Steamboat, Sting и много други легенди, което спомага за Cabana да изгради авторитет върху гърба на Pearce.
Colt е едно от имената което смятам за бъдещето на NWA. Той заслужава отредената му слава и величие! Colt е повече от някои настоящи млади звезди на WWE! И това е Fact, не е Fiction (както обича да казва бате ви Борис „Wascop“ Найденов)!

Клаудио Кастаниоли/Антонио Сезаро заслужава да е мейн ивентър.

Wascop
Факт! Може би любимия ми кечист!
Може да бъде по-добър foreign lander и дразнител от Дел Рио и ми е по-забавен, като съм му гледал интернет шоутата. За уменията му на ринга няма да говоря, той ще каже сам за себе си. За мене трябва да бъде пушван, а не да бъде заебан някъде из мидкарда. Но няма да е първия, който трябва да е нещо в WWE, a не са направили нищо по въпроса. Ще видиме. За мене е абсолютен факт, че трябва да е!

Bobby Angel
Fact: Castagnoli е човек с невероятна харизма и мачовете му са с доста Hardcore привкус!
В ROH Castagnoli заедно с Chris Hero доказаха че са едни невероятни млади таланти и заслужават по-голямо поле за изява.
Историята се повтаря! Преди 15 години WWF вземаха талантите на ECW защото ростера им капеше като дърво с презрели круши, а след това постигнаха уникален успех с Attitude ерата. Възможно е да се получи подобен преврат и сега, тъй като доста звезди на ROH вече са Main Event-ърите на WWE, а други чакат зад вратата само да бъдат пуснати и да оберат точките.
Както всички предполагам знаете ROH са еквивалента на ECW, и на всички младежи дето са се затворили да гледат само WWE им препоръчвам да гледат шоутата на тази компания, като ги разреждат с JCW, NJPW, CHIKARA и бозите на WWE и TNA!
Claudio Castagnoli трябва съвсем скоро да е в Main Event-а на WWE! Не смятам че трябва да го бавят повече. Смятам същото и за Chris Hero!
Ако звездите на ROH „нахлуят“ в WWE можем да очакваме много добри времена. Но… Разбира се ако Mr. Vinnie не се изака на пътеката отново. Той и без тва трябва да мре, ама тая тема я има за дискутиране, така че ще си запазя коментара за там…

Винс Макмеън ще умре до 2017 година!

Wascop
Taка тук е спорно и нещата са на кантар, но ще кажа ФАКТ!
От една страна се знае, че края на тази година свършва света и всички ще умрем! НО Винс > всички, което би значило евентуално негово оцеляване след тази финална за всички дата. И в крайна сметка си мисля все пак да рискувам със обявяването на твърдението за ФАКТ, при наличието на хора като Трите Хикса в близкото му обкръжение, които само чакат да хвърли топа, за да лапнат компанията!

Bobby Angel
Fiction: Всъщност и аз не знам какво ще отговоря в момента, затова и на мен крайния отговор ще ми е интересен!
Vince McMahon… Иконата на кеч бизнеса, геният на WWF, човекът променил (крал) идеите на кеча… Мдаааа…
Сега Винито е на близо 67 години, роден е 45-а, което означава че 2017 ще е на 72? Нали така? Баща му умря на 69, но по дяволите това не означава нищо.
Всъщност кой съм аз че да раздава прогнози за това кой кога ще умре? Аз не знам дали ще съм жив утре, а съм тръгнал да казвам кой кога ще ритне камбаната.
Не мисля че McMahon ще умре до 2017! Тоя човек има достатъчно акъл и пари да бъде изследван и поддържан поне до 80-годишна възраст.
Ако искате да го кажа с ирония може да прозвучи така: „До 2017 може да измислят някаква технология и да го направят някакъв хибрид полу-машина, полу-човек, нещо от типа RoboCop. А ако не измислят такава технология, може да пакетират мозъка му лед докато му го присъдят в главата на зета HHH или в най-лошия случай на дъщерята. Тогава HHH ще трябва да ебе дядо си, въйййй!“
Не, наистина не смятам че ще умре до 2017, но кой знае. На мен зведите не ми го говорят… А на който му го говорят да мине спешно през най-билзкия психо-диспансер…

Анаркиа е в най-долната част на ростъра на TNA!

Wascop
Измислица! Дилемата беше голяма между него и Антъни Нийс и да си призная до последно Анаркиа печелеше, но тогава внезапно видях, че във ростера си TNA притежават британската перла Марк Хаскинс! Ето какво се казва за него на официалния сайт на TNA:
„Mark Haskins идва във iMPACT WRESTLING от UK, но е демонстрирал качествата си във САЩ и Япония. Първата му поява беше на турнето на иМПАКТ във Лондон, когато се състезаваше за X-Division титлата и тогава успя да събере погледите върху себе си.
Кой да си представи, че само след няколко кратки месеца ще видиме невероятния талант на Хаскинс отново на PPV-то „Destination X“, когато се изправи пред предизвикателството на Дъглас Уилямс и направи невероятно шоу, пред една от най-добрите публики във иМПАКТ КЕЧ“
Е, след това което прочетох всякакво съмнение, че именно Марк Хаскинс е в дъното на ростера се изпари!

Bobby Angel
Fact: Колкото и умения да има тоя човек, колкото и труд да хвърля и да порави по няколко добри мача, той е на дъното!
За момента не показва признаци да иска да изплува, което не говори добре за него. Не дава всичко от себе си, а съм сигурен че може много повече от това което показва.
Anarquia е човек от типа на Gangrel, William Regal и Devon Dudley – винаги се опитва да излезе на ръба на качествената мажоритарна продукция, но без силен съотборник до себе си не струва и стотинка!

Реклама