Дата: 04.05.2012
Коментатори: Bobby Angel & Wascop

NWA трябва да бъде топ компания отново

Bobby Angel
Fact: NWA беше като крепостта на кеча през 60-те, 70-те и 80-те! Алианса обединяваше всички малки шибани индита (териториални кеч сдружения) и така постигаше изумителни резултати!
И до ден днешен NWA си съществува и там се бият невероятни таланти, но никой не поглежда окаяното им състояние. Много инди компании вече излизат от NWA заради окаяното състояние в което се намират.
Замислете се само, всички тръгнаха от алианса: WWWF (днешно WWE), WCW, ECW, TNA… Само ROH никога не са членували там, но пък NWA World Title е била защитавана в ROH!
Като цяло, ако се влеят пари в това наистина уникално сдружение/алианс, ако бъдат поставени на правилното място, с правилните спонсори и с правилна насока… Уау… NWA могат да бъдат по-голяма сила дори от WWE!
Алианса винаги ще си остане светилище на кеч индустрията и точно за това трябва да бъде ценен. Повечето от вас дори не знаят кои са, и това ме натъжава, но все пак за пропадането на цялата кеч индустрия можем да виним само един човек…

Wascop
Факт! По метода на елиминацията на топ компании като WWE и ТNA, които не струват, остават само такива компании като ROH и NWA, на които се пада задачата да поемат топ-компанионството в бизнеса. Не е сигурно дали повечето хора разбират, че това донякъде е факт, но всеки който дръзне да си даде сметка за положителните неща заобикалящи смутните времена в които живееме и факта, че не всяко правителство е склонно да подкрепи сложното начинание на една компания да стане топ-компания единствено спомага ние да оценим високо и уважаваме това, което е постигнала тази компания.

Triple H ще има вражда/пререкание с Brock Lesnar

Bobby Angel
Fact: Тук ще напиша съвсем кратък коментар!
Естествено, че ще видим подобна вражда! Та тя вече започна на RAW с нападението на Lesnar!
Най-вероятно продължението на цялата история ще видим около SummerSlam, където е повече от сигурно че ще кулминира в мач!
Всъщност до сега 1 On 1 мач между тия двамата не е имало никога и би било интересно да се гледа!
От друга страна WWE вече не могат да удържат тоя звяр Brock, така че е леко конфузна цялата тая ситуация за Винито.
Със сигурност можем да очакваме нещо добро между тия двамата, ако Lesnar си сдържа нервите и не офейка от WWE твърде скоро!

Wascop
Измислица! Сега Леснар ще отсъства доста дълго време, заради ограничените си визити и няма да го използват, за да може като се напече враждата (която не е с Трите Хикса) да се появява по-често. Самия Трите Хикса, трябва да падне ако се изправи в такъв мач, от който няма никаква нужда и това ще е втора загуба за него, което не е добре, както и ще е безмислено на Леснар на който не му дреме, да му дават победа и само да му хабят и без това скъпоплатените визити. Обратния вариант. Втора загуба за Леснър, която не би била очудваща (ако има вражда) при положение, че Трите Хикса си позволи да бие Пънк миналата година, във най-силния му период би значела пък втора загуба за Леснър и това ще го направи жалък и ще обезмисли всичко за него във федерацията. Затова казвам измислица. Такъв мач няма да има!

TNA ще предложат големи изненади околко 10-ия си юбилеен рожден ден

Bobby Angel
Fact: TNA навършват 10 години на 19 юни! Това е огромен юбилей за тях, а и за всички фенове на компанията.
Рожденият ден ще се празнува на PPV-то Slammiversary, на 10-и юни… Не вярвам да останем без големи изненади.
В едно интервю наскоро Hulk Hogan каза че за Gut Check-а кандидатствали John Morrison и Chris Masters, което ги прави една от потенциалните изненади… Batista обеща голяма новина – ето ви още! В интервю Bobby Lashley и Alexander (Vladimir) Kozlov, които в момента са в IGF (Япония), споменаха че планират завръщане на американски ринг, като най-вероятно няма да бъдат приветствани в WWE отново, което е още една потенциална изненада за феновете на TNA!
Както също така надявам се вече знаете, IMPACT WRESTLING ще се излъчва в нова часова зона и на живо от края на месец май. Това е още един вид удовлетворение и пространство за издигане на компанията.
Въобще ако TNA не тръгнат нагоре покрай тези радикални промени и поводи за празници, според мен няма да имат дълъг живот!

Wascop
Измислица! ТNA не могат да ми предложат нищо интересно since day 1! Толкова са ми безинтересни, че няма на къде. Гледам ги по някой път единствено заради по-високите умения на кечистите да работят на ринга от тези в WWE. Иначе не ми трябва да гледам втора компания на която storyline-овете духат яко!
Сигурно Хоган ще излезе и ще каже, че секс записа му е бил в следствие на това, че е бил накърнен от това, че когато се развеждали жена му се шибала с 19 годишен левент от даскалото на сина му, след което ще извика сина си и ще го порицае, като го букне в мач срещу един истински син, който както него не прилича на баща си, но в положителна насока и така изненадата на TNA ще е мач: Ник Хоган срещу Гарет Бишов със стипулация: Loser leaves earth and changes his name to Alien Hogan/Bishoff. Aйде мерси за такива изненади!

Batista ще се завърне във WWE

Bobby Angel
Fiction: Batista не може да се върне в компания която не търпи, само заради пачките!
Dave е човек на честта, и това си проличаваше многократно през годините.
Истината е че първоначално WWE градяха него като мега звезда на компанията, но тъпата публика из смотаните американски зали приветстваха по-силно John Cena, затова и компанията затъва в момента!
Има огромна вероятност Batista да отиде в TNA покрай тоя техния юбилей през юни, което би било много яко, защото в TNA виждаме истински мачове, а не бози…
Интересно ми е каква ще е изненадата която мениджърът на Batista ще ни поднася този месец. Засега дори и реални слухове около тая история не се носят… Луда работа… Със сигурност обаче ще е забавно за феновете да чакат развитието. Много възможно е да става въпрос за поредния филм, но аз лично смятам че Batista има желание да се завърне на ринга!

Wascop
Факт! И най-вероятно ще има някаква голяма вражда със някое от главно действащите лица в момента, като не изключвам никой. Повече не мога да кажа по въпроса, защото нищо не се знае, но смятам че ще се завърне в WWE е в TNA.

Престъжът на World Heavyweight Championship (WCW World Championship) е свален много ниско

Bobby Angel
Fact: Абсолютен факт, и пак факт!
Това което правят WWE с най-великата титла в историята на кеч индустрията ме изумява!
Замислете се, тоя колан беше в NWA, после в WCW, NJPW, WWF… Това е титла която е преживяла повече история от всичките кирливи колани на WWE взети заедно!
Вижте на какво ниво е титлата сега… Вече втора година тя е в опенинг мача на WrestleMania! Това е абсурд!
В предни години на същото PPV се е защитавала в епични мачове като тройката между HHH, HBK и Benoit на WM XX, като мача Batista vs Undertaker на WM 23 и т.н.
Меко казано е неприемливо това което се случва с този колан!
WWE унищожават всичко, това е ясно, но да не уважават историята на титлата която изгради тоя мизерен бизнес е жестока обида…
Мри Vince!

Wascop
Факт! Престижа на тази титла се сваля прогресивно с годините, за да стигне до това ниво. Но като се вземе предвид, че и другата главна титла на федерацията е подигравка обработвана през годините и прилича на някакво хеликоптероподобно кръгче, което току що си спечелил от зрънчо, както и самата федерация е подигравка с феновете, не е много чудно всичко това.

Lord Tensai няма да прокопса дълго ако враждува с John Cena

Bobby Angel
Fact: Всъщност Lord Tenasai и сега нещо не Draw-a много!
Tensai стана изключително популярен в Япония под названието Giant Bernard, и трошеше всички наред. Но в NJPW за разлика от WWE му бяха изградили доста приличен и реален образ. В момента виждам някаква бледа сянка на човека който гледах до началото на тази година в NJPW!
Враждата му с John Cena или ще го издигне здраво, или ще го закопае много дълбоко!
За жалост не виждам бъдеще за този образ на Matt Bloom, а той е велик кечист и Worker! Много жалко…

Wascop
Факт! Toва е доказан факт за разни монстер хийлове, които са дръзнали да пробиват и да изглеждат страшни и след това се сблъскат със супермена. Повече няма какво да кажа и по този въпрос, защото е ясно. Единствения вариант е да се намесва и да го тормози, като след време историята отшуми без да има мач. Така няма да се налага да правят Тенсай жалък.
Много ми е тъп метода по който работят със монстерите, но това е факт!

Реклама