Дата: 11.05.2012
Коментатори: Bobby Angel & Wascop

Завръщането на Paul Heyman беше по-голяма изненада от това на Brock Lesnar

Wascop
Завръщането на Paul Heyman беше по-голяма изненада от това на Brock Lesnar;
Факт! Завръщането на Леснър беше разтръбено из интернет и феновете даже му чантваха името, така че това не беше изненада.
От тази гледна точка ние лесно може да установиме, че завръщането на Хеймън беше по-голяма изненада!

Bobby Angel
Fact: Абсолютно съм съгласен! Завръщането на Brock Lesnar се очакваше след като Overeem го пречука за 2 минути в последния мач на Lesnar в UFC, докато Heyman беше заявил че никога повече не иска да бъде в кеч бизнеса, заради огрмоното напрежение!
Аз буквално подскочих като видях Paul да излиза! Това си беше една моя голяма мечта – да видя Heyman поне още веднъж на кеч ринга!
За тези от вас които не знаят, аз съм огромен ECW/ROH, като цяло Hardcore фен, и да видя идола на цяло едно поколение отново в действие… УаУ!
Реално погледнато не очаквам на Paul да му бъде дадена добра и силна роля, тъй като политиката на WWE не позволява да се изграждат такива силни и насочени към хардкора образи, а още повече че Heyman едва ли ще се задържи дълго (според настоящата информация до края на лятото)!
Lesnar може само да печели от това че Paul не се отделя от гъза му през цялата му кариера, защото иначе е обречен.
Радвам се че Paul Heyman се завърна и очаквам да виждам по-често!

Undertaker ще се завърне на или малко след SummerSlam

Wascop
Измислица! Гробаря няма за какво да се завръща, само да мъртвее там и феновете да му чантват „what?“ Направо да идва за следващата КечМания и това е!

Bobby Angel
Fact: Ще се завърне към края на лятото със сигурност!
В периода 2007-2010 Undertaker винаги си вземаше почивка през лятото и след това изникваше или на SummerSlam или на следващото PPV!
Предвид добрата форма която демонстрира на WrestleMania смятам че това лято можем да очакваме The Deadman обратно в компанията. Точно в момента може да изгради някоя от последните си зашеметяващи вражди, каквито винаги е правил.
Мисля че ако му дадът за пореден път Punk в ръцете с настоящия гимик който е, можем да гледаме няколко стабилни мача. Други вероятности са Randy Orton, John Cena, Brock Lesnar, та дори и Sheamus или Daniel Bryan.
Категорично съм за пенсионитането на Taker в следващите 1-2 години, но смятам че до тогава трябва да бъде абсолютно пълноценен нонстоп 24/7, а пък и могат да му дадат няколко здрави вражди, с които хем да ни забавлява, хем да изгради някой младеж като звезда!
Очаквайте Undertaker скоро!

С наличния Star Power в момента ROH са на път да станат по-голяма компания от TNA

Wascop
Факт! Ситуацията около главната титла в RoH e много интересна и ростера им е пълен със талантливи кечисти. Стар пауъра се повишава от ден на ден и е факт, че RoH вече са по-напред от ТНА и много по-напред от WWE.

Bobby Angel
Fiction: Да, вярно че в момента ROH имат Fit Finlay, Rhino, Charlie Haas, Lance Storm и Maria Kannelis, но тяхната маркетингова програма тотално куца! Ако искате да сме честни, тя изобщо я няма!
ROH не умеят да се пласират, те в действителност не са се и отвали. Като едни своеобразни наследници на ECW би трябвало да тъпчат конкуренцията здраво, но те спат.
Както всички знаете на шоутата и iPPV-тата си ROH имат по 4-5 пъти повече публика от TNA, правят по-добри мачове от WWE и TNA взети заедно и изнасят най-добрите промота в кеча днес… Но пак нищо.
Висшите лица на ROH трябва да се съвземат и да започнат да мислят за сериозна TV сделка, както и за откити TV PPV-та, и да загърбят историята в интернет от която всеки се опитва да се измъкне!
Ако продължават по този начин, цялата компания ще бъде погълната съвсем скоро от WWE или по-лошо – ще бъде разцепена и разпределена по другите индита.
Аз ценя ROH и тяхната работа… Обичам я тая компания и ме боли че така спат и не усещат на къде са тръгнали. Има хляб в тях, но просто на управляващите персони им е през кура!

Лорънайтъс трябва да се разкара от WWE

Wascop
Факт! Мислех си че този келеш ще е интересен и оригинален, а се оказа галош! Постоянно бочва реплики и ме дразни. И той и Теди да ходят да се гръмнат, което ме насочва към следващото твърдение…

Bobby Angel
Fiction: Не! Защо трябва да се маха човека?!
Като GM си изпълнява много добре (макар и леко дървено) ролята!
Само тия мачове със Cena и тия другите кечисти не са ми много по вкуса. Сега виждам някакво заяждане между Laurinaitis и Big Show. Ако се стигне до мач между тия 2 дървета ще е болезнена гледка!
Johny L си е една добра персона на GM в днешно време, тъй като оная история около анонимния мениждър на RAW ми беше омръзнала тотално, а така и не я довършиха и не казаха кой по дяволите е тоя мениджър, а преди това ми надуваха шоутата със звезди гост мениджъри, което беше още по-банално.
Laurinaitis си е точния човек дето може да позакрепи нещата с точния сценарии, но явно дядо ви Вини е твърде дърт за да използва мозъка си пълноценно!

Скот Хол трябва да се застреля

Wascop
Тотален факт! Скот Хол трябва да се застреля не защото е скапан наркоман, алкохолик, курвар и non straight edge персона, както и че точи милиардите на Винс, като кара Неш да му плаща за комуните, но заради факта, че никога не успя да стане голям мейн ивентър.

Bobby Angel
Fiction: Не мога да коментирам чуждия живот. Не съм аз съдника! Ако иска да се застреля, да го прави… Аз мога само да убивам, не да карам някой да го прави със себе си, и то насила!
Това е меко казано абсурдна тема за обсъждане…

Джон Сина ще има поне още един мач с Леснар

Wascop
Измислица! Джон Сина няма да има още един мач с Леснар!

Bobby Angel
Fact: Смятам че ще имат поне още един мач, освен ако тая история между Cena и жена му не стигне до някакъв предел, и геройчето да отсъства до края на процеса.
Преди мачът Lesnar/HHH тая вражда със Cena няма да има продължение (поне аз така си мисля), но след това, примерно на Survivor Series би могло да се получи нещо интересно!
Лично на мен не ми се гледа отново мач между двамата, особено след като осраха финала на последния. По-интересно би било да видя Lesnar срещу CM Punk за титлата например, като евентуално могат да дадат победата на Lesnar, защото иначе биха ме отказали тотално да им гледам помията!
Не виждам как искат да направят нещо интересно с Brock, след като му пестят малкото появи и не му дават възможност да бъде звяра, който е, а го бутат в истории за костюмари и т.н.
Вярно – Lensar не иска да се задържа много в WWE и го прави само заради парите, които има в изобилие, а и иска сигурно да се почуваства на мястото си след последните му 2 брутални загуби в UFC, в които беше буквално размазан.
Не знам защо и как са се договорили двете страни, но истината е че ако не се използва на време и по подходящия начин, лайното губи свежестта и аромата си…

Реклама