Дата: 01.06.2012
Коментатори: Bobby Angel & BadKitty

CM Punk ще задържи WWE Championship до SummerSlam

Bobby Angel
Fact: WWE толкова държат на CM Punk че ще го оставят шампион до SummerSlam!
Предполагам че на самото PPV ще го изправят срещу Tensai, който ще отнеме колана, тъй като и без това си го заслужава с упорития труд който хвърля цял живот по ринга, а и има умения които малко кечисти имат.
Ако се получи вражда между двамата, можем да очакваме един доста солиден и качествен мач.
Други варианти са Punk да запази и след това да му бъде отнета титлата от Money In The Bank победителя, или да бъде шампион до края на годината.
Истината е че в началото CM Punk беше иноватор, беше интересен, правеше неща които никой не беше правил от 10-ина години насам, но бързо му отрязаха квитанциите!
Смятам че възможен следващ шампион е и Brock Lesnar. Ако например двамата се изправят един срещу друг на Royal Rumble е много вероятно Lesnar да отиде на WrestleMania като шампион, където да защитава срещу The Rock!
Вариантите са доста, а силата на WWE както знаете не е в измислянето на добри сценарии в последно време.
Да се надяваме на нещо качествено, а не на закопаване на поредната титла, защото ако и главния им колан бъде жестоко пренебрегнат, не смятам как WWE ще излязат от тая яма в която пропадат….

BadKitty
Fiction. Силно ми се иска да го вярвам и не го казвам, щото яко му се кефя, а защото се е доказал и заслужава да е на върха. Само че се поизтърка напоследък. Започвам дори на моменти да се чудя дали все пак не се опитват от WWE да го тикнат към най-дълъг reign, но и от друга страна малко ме съмнява. То не беше Elimination Chamber, то не беше WM 28, Over The Limit… До последно на Over The Limit си мислих, че ДБ ще вземе титлата. Summerslam не беше ли през август, ако не ме лъже паметта? … До тогава има цели три месеца и ще е цяло чудо, ако Пънк задържи. Но като цяло не ми се вярва и на всяко следващо ППВ очаквам да я загуби.

Big Show ще се „върне“ в WWE, но ще бъде главно подчинен на John Laurinaitis (тип HBK/JBL преди 3 год.)

Bobby Angel
Fact: Със сигурност това е сценария! Това обаче ме кара да си мисля дали наитина Big Show ще бъде Heel, или просто ще бъде подчиненият Face, който трябва да ходи след задника на „шефа“ си.
Тази история сме я виждали в WWE, при това не еднократно. Вече не е инересно да гледаме как някоя звезда се движи след някой пълен дебил, и от цялата история не излиза нищо съществено!
Според мен ще се случи следната история – Big Show ще трепе Cena, но по някое време ще му писне Laurinaitis да му заповядва, ще се обърне срещу него и ге го накаутира. След това Big Johnny ще си намери друг гъзолизец, и Show ще трябва да се бие с него!
Банално, изтъркано и скучно!

BadKitty
Fact. Твърде вероятно, но с това нищо няма да постигнат. Вече сме виждали подобна история и втора такава би била повече от банална. Тя и първата не беше кой знае колко качествена. Най-вероятно Биг Шоу ще застане на страната на Лауринайтис и ще му е вярното кученце, докато сценаристите не решат, че ВСЕ ПАК могат да го изградят като кораво копеле, което си отстоява личните мнение и позиция.

Kevin Nash няма да бъде използван на ринга до изтичането на договора му

Bobby Angel
Fact: Толкова ми е шибано за Kevin, че преебават последните му няколко години в които може да бъде активен с абсолютно бездействие.
Сигурен съм че WWE няма да използват Kevin Nash на ринга до изтичането на договора му, тъй като тази компания се опитва да залага на някакви млади балъци, които не могат един свестен мач да направят!
Лично аз съм на мнение че Kevin трябваше да си остане в TNA, където щаха да си го използват редовно, макар и в по-слаби и забутани в Low и Mid Card-а мачове, но поне щеше да си бъде активен и да не губи форма.
Много се зарадвах когато го видях да се завръща на Royal Rumble 2011 с боядисаната коса и брада и гимика „Diesel“. След това отново избухнах като го видях на SummerSlam, и дори подскочих като разбрах че ще има мач срещу Punk на Night Of Champions. Но щастието ми беше до там.
След това го пускаха да прави някаква остаряла, омръзнала, банална и жалка вражда с Triple H. Гледали сме ги един срещу друг достатъчно пъти през 2003, за да ни връщат пак към тази история.
Добър вариант беше на Nash да му дадът CM Punk за да го издигне, или да го бяха сложили в някакъв мега отборен мач на Survivor Series за да си пести силите и да изпъква когато е в действие.
Не вярвам че ще видим Kevin отново на ринга на WWE! За него това е похабяване на ценно време. Искам го отново на ринга на TNA!

BadKitty
Fiction. И както го пише из нет пространството – „As of 2011, Nash is signed to a five year contract with WWE under their WWE Legends program…“. Следователно – това са си цели ПЕТ години, като в момента тече едва втората, нали така? Силно вярвам, че ще бъде използван на ринга, по един или друг начин.

Triple H ще спретне страхотна вражда с Brock Lesnar, с вероятност John Cena да се намеси (в полза на HHH)

Bobby Angel
Fiction: Да, Triple H ще има вражда с Brock Lesnar, но не смятам че ще направят качествен мач, а пък и не виждам как може да бъде намесен Cena в цялата история.
HHH vs Lesnar е мач-мечта за всеки кеч фен, включително и за мен, но в сегашното състояние в което са и двамата не виждам как ще направят качествен мач.
Triple H има по 2-3 мача макс годишно. Погледнете го! Откакто спря да тренира постоянно и не поддържа форма е заприличал на някакъв 40 годишен локомотив. Сбръчкал се, увиснал, загубил релеф… Triple H се самоунищожи като реши да върти бизнес, а не да се бие.
Brock Lesnar пък от своя страна не го ебе за кеча. Дошъл е да си вземе парите и да си бие камшика. Вече не прави ония невероятни ходове, не въодушевява с тоя мега-Heel образ с който вледеняшане. Не е същия. Вкарват го и него в някакви корпоративни истории. Нищо не е същото.
И двамата (HHH и Lesnar) се промениха. Времената се промениха, хората се промениха. Ако този мач се беше състоял преди 10 години щеше да е мега велик. В момента не виждам накъде ще завъртят историята, а и двамата са загубили физическа и психическа форма.
Каквото и да говоря, резултатът ще е ясен на SummerSlam, когато се очаква да е мачът между двамата. Силно се надявам да греша!

BadKitty
Fact. Вече се обърках покрай Брок кое е истинско и кое сценарий. Някъде дори май беше пуснат слух за евентуален мач между ХХХ и Брок на Съмърслам. ТОВА трябва да е Мейн Ивента там, а не някакъв пиклив мач за титла. Нагледали сме се на такива и съм сигурна, че не мисля така само аз. А враждата, която би могла да се зароди между тях, ще ми е наистина интересна, имайки предвид, че Леснар веднъж наистина вече е съдил Винс Макмеън. И с тия ‘заплахи’ за съдебни разправии ми е интересно ХХХ как ще отвърне на удара, така че – доста си е вероятно. А Сина може да го бутнат там, за да си върне за истинското меле на ER. Виждала съм го и него в няколко такива психопатични образи, които май му отиват повече от този на супермен.

Tensai ще бъде главно действащо лице в WWE най-късно до края на годината

Bobby Angel
Fact: За WWE Tensai е новият Umaga, само че по-умел в действията си и определено по-опитен!
Tensai ще бъде Monster лицето на WWE до края на 2012, дори има голяма вероятност да му дадът WWE или World Championship, но няма да задържи дълго колана.
Надявам се тази голяма за мен звезда да бъде използвана по подобаващ начин, а също така да бъде пускан в по-хардкор мачове, защото той това го може доста добре.
Ако Tensai бъде въвлечен във вражда с Punk ще бъде голямо зрелище. И двамата са техничари. Страх ме е само дали ще могат да се сработят бързо и качествено, защото сме гледали доста мачове между огромни звезди които не могат да се сработят и правят пълни помии (най-пресен промер The Rock vs John Cena)!
Бих се радвал да гледам Matt Bloom World Champion, защото тоя човек го заслужава. Има невероятни способности, а и е време да грабне някое голямо злато.
Tensai ще е едно от главно действащите лица в WWE до края на годината. Сигурен съм! Просто искам да получи заслуженият блясък и слава, а не да бъде поредната бързо-забравена легенда!

BadKitty
Fiction. Не виждам особена полза от него, освен да влиза в образа на мазния хийл, напътстван от Big Johnny. И нещо не мога да си го представя като главно действащо лице. Просто до момента са му изградили такъв образ… все едно го изкарват някакъв квартален хулиган, който разнася ‘правосъдие’ под нечия команда. А докато до поддържат такъв – няма големи шансове за нещо по-качествено. Честно казано, виждам в негово лице дебютът на Умага (RIP), когото обаче успяха да докарат до високи нива. Но Tensai нещо до момента ми се вижда ‘лабав.

Daniel Byran ще има Push за WWE Championship до края на годината, и е възможно да я спечели

Bobby Angel
Fact: Bryan ще има пуш за титлата, но дали ще я спечели не знам!
Истината е, че лично аз мисля, както и преди съм казвал се Bryan не става за лице на WWE!
В момента Vince се опитва да култивира Indy продукт и да го представя като бляскаво лайно. Да, ама не се получава. Нали се опита да направи същото със звездите на ECW, ефекта беше същия – те пак си останаха инди кечисти.
На WWE им трябват тренирани анаболни буци, като Triple H и Batista. Всичко друго е за замазване на положението!
Daniel Bryan ще има мачове за титлата до към края на 2012, ако все пак спечели може да продължи вече изтърканата си вражда с Punk на WrestleMania XXIX!
Зле е положението… Но пък кой съм аз за да определям цялата ситуация?!?

BadKitty
Fact. СТО процента. Щом е стигнал до push за WHC, то една WWE Title ли ще му се опре? Макар че не би му отивала според мен. А и една вражда с Пънк би му качила акциите доста. Така че при него всичко е възможно – от най-долната и евтина подигравка с образа му (като на КечМания-та), така и до WWE Title + вражда с Пънк.

Реклама