Дата: 08.06.2012
Коментатори: Bobby Angel & silvestry (John_Litka)

Rey Mysterio няма да се завърне никога на ринга на WWE

Bobby Angel
Fiction: Mysterio е бита карта! Смятам че това е ясно за всички. WWE ще го използват още няколко месеца след завръщането му, а после ще му бият шута.
Rey ще се завърне на ринга някъде юли/август по моя преценка. Със сигурност ще бъде в Low или Mid карда, като най-вероятни противници за него са Sin Cara, Jack Swagger, Hunico или някоя новоизгряваща звезда.
Тоя човек си блъска задника доста години за WWE. 10 ако трябва да съм точен… Вярно, има талант, има умения, но първо – вече е банален до болка, второ – не може да покаже нищо ново, трето – на възраст е за да бъде мега атлет, какъвто беше до преди 6 години.
Истината е че на Mysterio жестоко му повлия оная контузия през 2006, която го изкара извън строя за цяла година. След като се завърна на SummerSlam 2007 вече не беше същия.
Rey Mysterio винаги ще бъде помнен с добро. Той ще има своите последни мигове на ринга на WWE това лято, и на-вероятно догодина след WrestleMania ще бъде официално отстранен от ростера на WWE…

silvestry
ИЗМИСЛИЦА! Не мога и да си помисля за WWE без Mysterio. Просто не мога! Единственият преуспял Luchador в света. Жалко, че напоследък се издънва на всяка крачка, но ако се вземе в ръце, отново ще го видим на ринга. Единственото, за което се хващам против изгонването му е, че WWE 99.99% обмислят вражда между него и Cara на Wrestlemania XXIX или XXX!

Kane заслужено получава Push за WWE титлата, вмъквайки се във враждата Punk/Bryan

Bobby Angel
Fact: Kane си заслужава последните добри моменти на ринга на WWE!
Макар и да не е много Main Event тип, тоя човек си блъска задника за тая шибана компания цели 20 години под различни образи!
Чувствам че времето на The Big Red Machine свършва и ще трябва да последва Undertaker към пенсионерския клуб.
В края на кариерата си тоя човек заслужава голямата сцена. Заслужава Main Event мачове. Заслужава да бъде истинския маскиран Kane, дето мачка наред!
Враждата на Punk и Bryan се изтърка много отдавна. Гледахме ги в сума ти безлични и скучни мачове. Макар и да съм сигурен че Kane е в тоя мач само за да бъде туширан от един от двамата си опоненти, аз силно вярвам че той заслужава още няколко главни мача. А защо не и колан?!?
В крайна сметка по моята логика AJ Lee сега се натиска с Punk за да може да му спечели доверието и да го преебе на No Way Out, където Bryan а вземе WWE Championship!
Малко или много Kane ще е само стръв в тоя мач за да има зрители, но ще бъде храна за младоците, като по този начин бива свален здраво в очите на безхаберните и тъпи шматки феновете!
Да, The Big Red Monster Kane заслужава да бъде в тази вражда, заслужава и победа в мача, но няма да я получи. Kane е доказан джобър в последните няколко години, но макар и да съм сигурен в сценария, лично се надявам да греша и маскирания звяр да стъпи на върха на планината, по-високо от всеки друг път…

silvestry
ИЗМИСЛИЦА! Първоначално, когато се завърна, мислех, че ще е нещо нечувано, невиждано и което ще ме държи в напрежение на всеки RAW, но отново развалиха всичко. За мен това не е Kane, който познавахме и не искам да се вмъква в каквито и да е WWE Championship-и, докато Punk е шампион и враждува с Bryan, с който пък могат да правят и правят ***** мачове. Надявам се да излезе нещо от мача им на турнира.

Extreme Reunion ще спре да съществува скоро

Bobby Angel
Fact: Extreme Reunion няма бъдеще!
След като видях какво представляваше първото им шоу съм абсолютно сигурен че максимум до 2 години Shane Douglas ще спре да се занимава с този проект.
През годините от 2001 до сега сме виждали доста „възобновявания“ на ECW. Започна се 2005, когато екстремистите се върнаха в залата си във Philadelphia, след това WWE правиха „One Night Stand“, по-късно бяха TNA с „Hardcore Justice: The Last Stand“, имаше и други подобни сбирки на ростера на ECW, а „Extreme Reunion“ съм сигурен че не е края.
Замислете се! Кечистите от оригиналния ростер на ECW са вече на възраст за да бъдат екстремисти отново, а и те винаги ще си бъдат Indy завезди.
Бяха наемани от WCW, WWE, TNA, WWA и много други големи за времето си компании, но никъде не успяха да просперират така, както в ECW и Indy шоутата.
Освен това Extreme Reunion имат много, ама наистина много пропуски в ростера си. Те нямат Tommy Dreamer, нямат Paul Heyman, намят Joey Styles, нямат Sandman и още доста огромни имена на ECW.
Цялата тази идея около правенето на специално екстремно шоу, което да изпълнява ролята на заместител на ECW ми харесва, но просто няма нови звезди които да наследят тази сила и умения на „старите кучета“. Сега гледам взели Matt Hardy да участва в шоуто. Не ги разбирам, Matt Hardy никога не е бил достатъчно екстремен за ECW, за разлика от Jeff!
Extreme Reunion няма бъдеще. Помнете ми думите! Надявам се да греша, но така виждам нещата – до 2 години това шоу ще е само спомен!

silvestry
ФАКТ! Честно казано не съм следял задълбочено турнирите им, но ги подкрепям напълно. ECW Mark съм от дъното на сърцето си, но не знам докъде ще стигнат и затова подкрепям факта, че може и да се предадат под натиска на някои известни на всички компании фактори. Но си остава и факта, че за всеки ИСТИНСКИ ECW Mark – да виждаш шоута на по 5 години с любимите ти старчета си е безценно. ECW, ECW, ECW!!!

Dolph Ziggler е единият от сигурен победител в Money In The Bank 2012

Bobby Angel
Fact: Безспорен факт!
За жалост моето мнение за способностите и харизматичността на Dolph Ziggler се различава тотално от повечето ваши!
Чувал съм какви ли не хвалби за това пишлеме, колко бил добър, колко бил атлетичен и т.н. За мен Ziggler е единствената останала издънка от „Духовния отряд“, нищо повече.
Някой знае ли какво става с останалите членове на този отбор?!? Сигурен съм че не! Аз поне знам само за Кени Дайкстра.
Ziggler е същия тип като Swagger, като Kofi Kingston и като Daniel Bryan! Нито един от тях не може да бъде звезда в очите ми!
Както и да е… Щом публиката харесва толкова много Ziggler, щом толкова много пищят за него, най-вероятно, а дори и сигурно дядо Vinnie ще го направи Money In The Bank Winner!
Всичко в WWE е пари! Doplh Ziggler е нещастна издънка, но щом носи пари, значи ще бъде в Main Event-а. Сигурен съм че догодина на WrestleMania тоя човек ще е в мач за WWE Championship.
Комерсиализацията ме убива като фен на всичко!

silvestry
ФАКТ! С всяко свое участие Ziggler се издига все повече и повече в очите на всички. Може би, това че е Heel и е в много Heat-ната групировка му пречи да обира реакциите на публиката и да превземе целият Merchandising. Много скоро ще му намерят опоненет, който да го издигне и най-вероятно ще е Christian, Orton или Cena, след което ще го гледаме в мачове за главните титли. Както е казал навремето Mick Foley на Taka Michinoku – „Ако в WWE се оценяваше таланта, Така щеше да е световен шампион!“, но на мястото на Taka, в този случай, е Ziggler. Стискам му палци!

Randy Orton ще Turn-е Heel след завръщането си

Bobby Angel
Fact: WWE се опитват по всякакъв начин да мачкат звездите провинили се на Wellness програмата! Orton не е изключение!
Когато Randy се завърне (което ще е около или на SummerSlam) той ще бъде Heel.
Според мен идеята за сценария е следната: CM Punk защитава WWE Championship срещу който и да е (но най-вероятно Tensai). Punk взема надмощие в мача… И точно в този момент се появява Orton, забива RKO на Punk и го лишава от титлата.
След това може да се получи вражда Orton/Punk, която да премине през Triple Threat мачове за WWE Championship заедно със шампиона, а след това да продължи като индивидуална вражда.
На мен лично не ми се вижда как WWE могат да върнат Orton като Face. До момента той се справя ужасно с този образ, а и като за провинена личност би му отивало да мачка и да прецаква всички.
Каквото и да измислят McMahon и Levesque за The Viper се моля да е нещо ново и различно! В противен случай – да го уволняват и да ходи в TNA, където ще се радвам да го гледам много повече!

silvestry
ИЗМИСЛИЦА! Дано, само дано да не Turn-ва отново Heel. Та аз даже не знам какво е и в момента. Стана пълна каша. Трябва му една нова история, която да го освежи и да накара публиката да го харесва още повече, но вече е почти невъзможно. Както е тръгнало и завръщането му може да остане под въпрос. Young, Wild, STUPID!

Alberto Del Rio ще спечели World Heavyweight Championship до края на годината

Bobby Angel
Fiction: Възможно е, но… Пак ли?!?
Не мисля че тоя безличен мексикански чеп ще вземе World Championship в следващите 1-2 години! Защо? Ами просто – той не струва нито с умения на ринга, нито на микрофона, не може да ме впечатли с нищо.
Не бих се очудил при това голямо текучество в WWE да го пратят в Mid карда, или направо да му бият шута!
Del Rio никога не е бил на върха! Това че веднъж взе WWE Championship не значи нищо! Това беше просто експеримент, както беше и ситуацията с Miz като беше WWE Champion!
За McMahon е важно да има хора които да бъдат достатъчно популярни, разсъждаващи и най-вече носещи пари в сейфа му до нощното шкафче, така че не го ебе ако някой се е провалил и след това е бил изгонен.
В WWE през годините сме виждали какви ли не звезди да бъдат гонени за глупости (една марихуанка или боцване) или сами да напускат, че Del Rio е най-малкият проблем за компанията!
Каквото и да става оттук нататък с Alberto, той няма да докосне световен колан, поне до края на 2012!

silvestry
ФАКТ! Alberto е един от най-добре Build-натите персонажи в WWE от младото поколение и няма да се очудя, ако някой ден се окичи и с тази световна титла, както направи и Sheamus. Засега има какво още да се желае от него, но до края на годината СЪС СИГУРНОСТ ще успее да я достигне. Единственият вариант, за който се сещам е да спечели титлата на Money in the Bank, победителят в мача да излезе -> Cash In и готово. Транзира се в тройна вражда и кулминира към Hell in a Cell. Done!

Реклама