Дата: 22.06.2012
Коментатори: Bobby Angel & GodLike

John Laurinaitis ще се завърне с Brock Lesnar (w/Paul Heyman) за да започне вражда с Triple H (w/Vince McMahon)

Bobby Angel
Fact: След като започна тая истрия и вражда между McMahon и Laurinaitis, ми стана ясно че двете страни трябва да се срещнат в мач рано или късно!
Най-добрият вариант който така или иначе е на лице е Triple H vs Brock Lesnar, а в двата ъгъла Laurinaitis и McMahon!
С удоволствие ще чакам този мач, а с още по-голямо ще го гледам. Двамата никога не са имали мач 1 On 1, което означава че можем да очакваме изненади и от двете страни.
Притеснява ме само едно – кой ще победи. И Lesnar и HHH загубиха последните си мачове, и двамата имат нужда от пуш и победа, само дето Lesnar се нуждае по-отчаяно от тези неща отколкото Levesque!
Страх ме е HHH като зед и бъдещ наследник на Vinnie Mac да не вземе да се буукне победител и да се изкара овър, че тогава така ще закопаят Lesnar в очите на феновете, че няма повече накъде.
Със сигурност Laurinaitis ще бъде част от този сторилайн, който малко или много е противоречив. Ще е мега емоция, ще има напрежение. За качеството не знам, зависи от самите кечисти. Проблема е в победата. Проблема е в това, кой ще излезе овър от историята…

GodLike
Джон Лоринайтис е вън от ефира вече, замесиха го със Сина и Грамадата на турнира, беше уволнен. След това на следващото шоу отново беше унизен. Вярно е, че той промотира Леснар, но шансът е много малък.
Най-вероятно ще си даде малко почивка, пък и феновете им писва да гледат всеки път едни и същи муцуни. Все пак Пол Хеймън е мениджър на Брок, Макмеън няма да е въведен въобще. Варианта, който предлагам аз е Трите Хикса с/у Леснар и Хеймън.

Нападателите на Sting са „изпратени“ от Jeff Jarrett и двамата ще имат вражда

Bobby Angel
Fact: На мен ми се вижда логично TNA да направят вражда между Sting и Jarrett, по простата причина че ще е нещо което не сме гледали от 3 години, а и пасва на настоящата история около Hall Of Fame!
Идеята е да се направи голямо шоу с малкия ростер на TNA, а да изглежда като голяма работа. Това ми харесва в тая компания!
Сторилайна около Hall Of Fame е изтъркан, но пък ако продължават атаките ще е яко да се чудим кой изпраща нападателите, дали действат на собствени решения, кои са самите те, защо избраха точно Sting и т.н.
Jarrett и Sting имаха класически сблъсъци преди години, което ме кара да си мисля че могат да направят нещо свежо, нещо ново. Искам да ги видя един срещу друг за пореден път.
Тия нападатели ми се видяха бая корави, като имам някакво предчувствие че единият ще е Chris Masters, а другите двама ще са някои инди или чужди звезди.
Ако Jeff и Sting стигнат до мачове, то ще е добре двамата да завършат враждата си на Bound For Glory, с претенции Sting да победи, и така да влезе в Hall Of Fame.
Освен това, The Icon е само първия обявен от няколко кечиста, които ще „стъпят“ в Залата на BFG! Възможно, а дори и почти сигурно е, че и Jeff ще е сред тях!
Мога да кажа само „Ще гледаме и ще видим“!

GodLike
Тук съм в пълна мъгла нямам никаква представа кой може да е. До колкото знам Джаред в момента се занимава с Ring Ka King или нещо такова беше в Индия по Colors TV.

Austin Aries е на ниво Main Event

Bobby Angel
Fiction: Austin Aries има талант, има умения на ринга, изнася добри промота! За момента обаче той не е Main Eventer!
Историята на Aries започва още от WWF Tough Enough сезон 1, когато го изгониха брутално. След това той продължи по индитата, стана ROH World Champion, а в TNA спечели големи овации и признания като X Division Champ.
Човека има талант и желание, признавам му го. Има обаче да се доказва още много. Знам че той е бъдеща сила в кеча, но за момента ме е страх да го видя в главните мачове само по една причина, и тя е неопитността му на голямата сцена, каквато е TNA!
С времето съм сигурен, че Aries ще бъде на върха в компанията. Може би на BFG 2013, 2014 ще е в Main Event мачовете, ще държи голямото злато… За момента обаче му трябва опит.
Моето мнение е, че Aries трябва да бъде буукван в мачове с хора като Styles, Angle, Anderson, Hardy, RVD и други големи имена, за да може да изгради не само авторитет, а и самочувствие на голяма звезда.
Следя кариерата на Austin Aries с интерес, и трябва да призная, че макар и все още неопитен след толкова години, смятам че е бъдещето на TNA, и очаквам големи мачове с негово участие.

GodLike
Време му беше да е на това ниво, но не се знае как ще бъде приет от публиката. Лично на мен няма да ми хареса. Признавам, че има умения на ринга, но мен някак просто не ме радва.

Враждата между Punk, Bryan и Kane ще завърши след като AJ прецака Punk и Kane, a Bryan стане шампион

Bobby Angel
Fact: Да, имам големи опасения че може да стане така!
AJ сега го играе малка, сладка курвичка, която се е лепнала на Kane, а той от своя страна надървя „чудовището“, мачка Punk, а Bryan се възползва. Тоя сценарии ми е познат. Гледал съм го и преди!
Моята версия за историята е такава – стига се до мач Punk vs Bryan на Money In The Bank или SummerSlam. Двамата се мелят, по едно време идва AJ уж да подкрепя Punk. След това идва и Kane да прибере възлюбената си, като между другото пребива Punk, Bryan го тушира и хоп… Шампион!
Интересно ми е обаче, ако се получи така че цялата тая история да излезе по друг начин. Може би в края Kane да стане шампион, или CM Punk да се „чука“ с AJ, а Danielson да остане някъде назад в карда.
Има доста възможности за развитие на сторилайна, като най-вероятно повратен ефект ще има на следващото или по-следващото PPV!

GodLike
Значи отначало мислех че Ей Джей се хваща с Пънк. Първата целувка с Кейн не ме замисли, понеже мислех че това е вариант да спести време за Пънк и да бият в мача. След Смака, когато я дигна на ръце не реагирах кой знае колко, но на NWO когато Ей Джей целуна всички в тройната заплаха, бая се мляснаха с Кейн. На Рау Ей Джей излезе облечена като Кейн и отново помогна на Пънк да спечели мача. В момента тя обърква Кейн и Пънк. Като се облича като тях им се прави на марк. Само Браян не е марквала през тази вражда. Та мисълта ми е Ей Джей ще се върне към Даниел Браян, като му помогне за WWE титлата.

American Perfection се разпада след битката на Vikie Guerrero и целувката й

Bobby Angel
Fact: Реално погледнато този отбор няма бъдеще!
Истината е че Dolph Ziggler се запътва здраво към Main Event-а, като дори 100% ще спечели RAW Money In The Bank куфарчерто, а Jack Swagger ще се забута към Low или Mid карда, и след една-две години WWE ще му бият камшика.
Няма смисъл този отбор да съществува, при положение че двамата кечисти не си пасват по никакъв начин, а Vikie може да намери млади таланти на които да бъде мениджър, и които да издига.
Очаквам Ziggler да вземе WWE Championship на SummerSlam или малко след това, като се надявам да направи добър рейн, без особени пропуски.

GodLike
Време му беше на тоя таг тийм да се разпадне, понеже Зиглър е вече готов да е пушнат Мейн Евент.
Не случайно в последния Рау те се биха за мениджъра Вики Гереро, и на сегмента извън ринга се скараха.
След победата на Зиглър, Вики го млясна яко, което ме навежда на мисълта е Суагър е вече аут, а Зиглър ще е Мейн Евент.

След завръщането си Chris Jericho ще предизвика Sheamus за World Title

Bobby Angel
Fiction: Не мисля! Смятам че след като Y2J се завърне, ще бъде бутнат в история далеч по-различна от планове за World Title.
Може би към настоящия момент е добра идея Jericho да бъде букнат в мач срещу Orton или ако щете Ziggler.
Добра идея би било The Show Off да бие Y2J на SummerSlam, след което да кешне куфачето си, което така или иначе е сигурно че ще спечели, и по този начин ще изгради стабилен образ.
Jericho няма да се задържи дълго в WWE, това е ясно. Дори в едно интервю преди два-три дни каза, че Fozzy и музиката са му приоритет сега, и че ако иска да се върне на ринга, кечът винаги ще го чака.
Мога само да пожелая много успехи в бъдещите начинания на Jericho, и да се надявам да се върне на ринга отново преди да е станал дядка…

GodLike
Крис Джерико се завръща следващата седмица, последния път се би за титлата WHC. Вероятно е отново да се пробва и да я вземе, и тогава е логично WWE да продължат враждата която развалиха с Ренди Ортън, понеже и двамата бяха наказани.

Реклама