Дата: 29.06.2012
Коментатори: Bobby Angel & Nick Blade

Money In The Bank 2012 ще бъде второстепенно PPV и няма да има Draw Power-а на миналогодишното издание

Bobby Angel
Fact: Със сигурност MITB 2012 няма да има силата да драува каквото и да било с мощността на миналогодишното издание!
До момента за самото PPV не е изградена нито една пълноценна история, нито един стабилен и надъхващ мач, а дори напротив – очаква се едно доста предвидимо и скучно шоу.
Например за мен MITB 2010 беше едно от най-слабите PPV-та на годината, а миналогодишното издание беше връх в WWE за последните няколко години, така че не винаги нещата са постоянни.
Като цяло моята прогноза за PPV-то е следната: Ziggler ще вземе единия куфар, другия е много възможно да попадне в ръцете на Christian, Sheamus ще запази World Title, а Bryan ще победи Punk и ще стане WWE Champion с помощта на AJ Lee, или с намеса на Kane, който ще иска малката кучка.
Та като цяло нямам големи очаквания. Надявам се да не е толкова зле колкото подозирам, но като цяло след WrestleMania нещата пак тръгнаха надолу…

Nick Blade
Oпределено турнирът има потенциала да се превърне в нещо голямо, но едва ли ще е нещо повече от миналата година. Тази година компанията направи една огромна грешка според мен – вкара само бивши шампиони в мач, в който по принцип се издигат млади звезди, които те първа откриват себе си в този бизнес. Това не ми харесва. Да не забравяме факта, че 100% единият куфар ще бъде кеширан същата вечер.

John Cena ще спечели WWE Championship Money In The Bank мача

Bobby Angel
Fiction: Отначало си мислех че точно това ще стане, но вече съм на противоположното мнение!
Вярно, едно от малкото неща които Cena никога не е печелил е MITB, а това би било още един голям връх който WWE могат да му подарят за 10-годишнината от престоя му в компанията, но няма да го направят. Поне така смятам аз!
Моето виждане е, че Cena така или иначе ще стигне до SummerSlam или Night Of Champions, където ще се изправи срещу WWE шампиона, и няма да има нужда от куфара.
До болка ми е познато какви помии могат да сътворят дядо Вини и Левеск, но този път имам леко странното чувство че няма да се издънят толкова.
John Cena ще има своя мач за WWE Championship до края на годината, но той няма да е свързан с победата му в Money In The Bank мача!

Nick Blade
Да. Тук ще се съглася. Макар че не бих викал за него от това което чета, и предричам може би ще стане истина – Ей Джей ще търне на Пънк, който ще изгуби от Браян. След това Сина ще кешира куфарa, което ще доведе до мач между Пънк и Браян за определяне на главният претендент, който може би Пънк ще спечели. От там Сина запазва на турнира, а на 1000 РАУ показва новата титла на Федерацията.

Austin Aries ще спечели TNA World Championship на Destination X

Bobby Angel
Fiction: Не го вярвам, а и до голяма степен съм сигурен, че няма да стане! Просто няма начин…
Както казах в предното издание, не смятам че Aries е на ниво Main Event, и все още има какво да учи.
На следващото PPV очаквам един класически, добър и определено екстремен мач, но смятам че Bobby Roode ще запази колана.
Определено Austin има потенциал, и трябва да го развива. Сега му е момента да бъде пушван и да му бъдат давани големи мачове срщу хора като RVD, Hardy, Anderson, Sting, така че да може да бъде издигнат.
Спомнете си Shawn Michaels през 92 – имаше силни мачове срещу Bret за WWF Championship, но спечели титлата от същия едва през 1996! Това трябва да стане и с A-Double!
За момента моето виждане е, че Roode трябва да остане шампион до Bound For Glory, а за самия му мач там ще говорим в следващата тема…

Nick Blade
Не. Още му е рано. А и от както търна фейс около него не се случва кой знае какво. Враждата с Були Рей не беше нещо което трябваше да се види, а да не говорим за тази с Джо, която дойде от това че Ейрис го напръскал с вода без да иска. Рууд в момента е граден като непобедим хийл шампион, който винаги намира начин да защити титлата си, a Джеймс Сторм прави репакидж на себе си и на най-големият турнир ще детронира Рууд. Не казвам, че Остин не заслужава, даже напротив, но към този етап, няма как да стане.

Bobby Roode ще пусне TNA World Title на James Storm на Bound For Glory

Bobby Angel
Fact: Точно това е планът на TNA, и за разлика от някои предишни пъти, този е правилният!
В момента Roode се изкачва по стълбата, и вече е достигнал по-високо Main Event ниво от AJ Styles, Joe, Kaz и Daniels. Просто на човека му бе даден шанс, и сега той си оправдава доверито!
Добре я измислиха тая история с мача им на LockDown и шоуто за „недовършената работа“. По този начин от TNA дават възможност и Roode и Storm да бъдат топ фейса и хийла на компанията до PPV-то.
Storm е голям атлет, има по-малко от всичко. В него има частица HBK, малко Ric Flair, доза Kurt Angle и за декорация щипка Steve Austin! Момчето си има и опит. Надявам се да успее, и да не бъде издънен от някой некадърен агент!
Гледа ми се развоя на враждата между Beer Money. Радвам им се на пичовете от дълги години, и сега когато са стигнали върховете си, смятам че кеч феновете ще имат изключителната възможност да гледат уникален мач.
Младото поколение завзема TNA! Тази компания е единственото нещо днес, което все още ме кара да бъда КЕЧ фен…

Nick Blade
Като споменах по-горе, каубоя от Тенеси в момента прави репакедж на себе си или така да се каже, намира силите в себе си. Подобен букинг бе използван във Флорида преди години. Та, да – ще видим един скучен бейбифейс билд в който Сторм ще спечели БФГ Сериите, след това ще предизвика Рууд на най-големият турнир в историята на федерацията и ще прекрати тиранията на злият лош хийл, който всички фенчета на Сина мразят.

Christian ще спечели поне още една световна титла

Bobby Angel
Fact: Аз не съм голям фен на Christian, и като цяло на „недохранените“ кечисти!
Да, убеден съм че WWE ще дадат най-малко още един рън на Christian с някоя от двете световни титли, като естествено би било интересно да го видим като WWE Champ!
На човека му е даден шанс, естествено е да се възползва!
Бъдещето на Christian е доста неясно! От компанията ту му дават някой голям пуш, ту го застопоряват в мид и лоу карда… Предполагам и на него му е писнало вече. Няма да се изненадам както не му беше много драго на е в TNA на Slammiversary, така да се върне там заради тъпите ходове на McMahon.
Не знам какво ще става с Christian, но мисля че ще му дадат още един световен колан. Особено пък щом дадоха на Mysterio цели 3…

Nick Blade
Смея да твърдя това от както Крисчън се завърна към активният ростър. Самото му завръщане – печеленото на кралската битка, фейс търнът му и Интерконтиненталната титла, определено върнаха доверието ми, че той може да изкласи още една световна титла. Причината е, че миналата година след като Крисчън изгуби световната титла за втори път, беше определено забит никъде. Имаше слаб хийл образ, жалка картинка пред този от 2005, 2006 и 2007 в ТНА. Така че се надявам се, това освежаване да докара още титли на любимият на всички смаркове Капитан Каризма.

Austin Aries няма да се задържи в Мain Еvent-а дълго време

Bobby Angel
Fact: Не дълго, а изобщо няма да се задържи в Main Event-а!
На Aries сега му се дава един мач за World Championship, но познавам добре ходовете на TNA, и знам на какво са способни.
Това което ще направят, е да дадат няколко по-големи мача на Austin, след което ще го закопаят здраво в мид карда.
На човека му трябва опит (знам че става досадно да го повтарям, затова няма да го правя повече), но има и светло бъдеще!
Нека видим какво ще се получи от мача му за World Title на Destination X, пък после ще му мислим и ще го коментираме…

Nick Blade
Ериийс наистина покори Екс-Девизията и тази история около него да остави Екс Титлата беше добра. Наистина няма достатъчно силен кечист в тая дивизия, който да го победи на тоя етап. Очаквам Ейрис да загуби на текущия турнир, след това да спечели някой отборен мач в който да тушира Рууд, и след това отново да загуби от шампиона. Краят на тази история ще го зарови в нищото, което според мен е изключително пагобно, имайки се предвид какъв потенциал има в бившият и единствен двукратен шампиона на РОХ. Откъм този момент едва ли ще се намери място в МЕ-то за Ейриис покрай Харди, Андерсън, РВД и Джеймс Сторм.

Реклама