Дата: 06.07.2012
Коментатори: Bobby Angel & lita_fan

Vince McMahon ще участва в главен сторилайн до края на годината

Bobby Angel
Fact: Смятам че има огромни шансове Vince отново да излезе на „светло“ до края на годината, и да даде още малко емоция на публиката с присъствието си.
Не знам какъв ще е точно сторилайна покрай появяването му, може би ще се намеси във войната на Triple H и Brock Lesnar, но със сигурност би било освежаващо да го видим отново в действие.
McMahon е харизматична персона, той е човек който може да забавлява публиката. Признавам че има излъчване, колкото и да го мразя и да не го признавам като промоутър и букър.
Каквото и да стане в близко бъдеще, наистина се надявам Vinnie Mac да е в ролята на безпощаден шеф поне още веднъж.

lita_fan
По-скоро fiction. Не виждам история, която да е достатъчно голяма, или история, която да не може да бъде направена без него, за да се намеси и той. Винс е от хората, които не си губят времето, но вероятно се налага да си такъв като управляваш толкова голяма компания. Евентуално ако се случи някоя голяма промяна, намесата му не е изключена, но на този етап ми се струва повече като fiction.

TNA имат нова сериозна нужда Star Power

Bobby Angel
Fact: През 2010 в TNA дебютираха ужасно много звезди, но поради началото на новото управление и суматохата около промените, или пък може би от чиста прототия, компанията загубиха 80% от Star Power-а си.
Днес хората които движат TNA се броят на пръсти: Sting, Hardy, Anderson, Angle… Roode, Storm и Aries са още млади и неопитни, затотова не ги броя. С тия хора се изчерпва сериозната сила на знаменити активни кечисти в ростера им.
Вярвам, че след като през последната година толкова много знайни и незнайни кечисти си хванаха пътя или бяха изритани, днес TNA ще съберат пари да си позволят поне едни Morrison и Batista. Айде и Chris Masters може. Сигурен съм че могат да си го позволят, а и имат нужда от това.
Star Power-а на TNA днес е ужасно нищожен. Има нужда от освежаване, а и от издигане. Трябва да се вземат както преди хора, които до вчера са били WWE или World шампиони.
В крайна сметка, през последните 2-3 месеца TNA вървят само нагоре, а ако продължават така ще имат шанса да се докажат, и някой ден дори да се изправят лице в лице с WWE. Страх ме е само да не осерат отново нещата…

lita_fan
TNA преди всичко имат нужда от последователност и продължителност в историите и образите си, а след това да му мислят за star power. Макар че там и сега има достатъчно големи имена, които когато бяха използвани правилно в WWE, носеха милиони. Проблемът на TNA е не липсата на звезди, а неправилното им използване. Да не говорим, че компанията дълги години създаваше качествен продукт, който им създаде собствени фенове и собствени звезди. Имената в крайна сметка не са ред от етикет, на който пише съдържанието на 100 грама пастет например, ако разбираш какво искам да кажа. Имената се създават и ако тези, които в момента взимат важните решения в компанията, имаха малко мозък в главата си, щяха да вложат повече пари и енергия в талантите си, отколкото в съдебни дела срещу WWE.

Brock Lesnar ще е победител в мача срещу Triple H на SummerSlam

Bobby Angel
Fiction: За огромно мое съжаление смятам, че победител от мача между HHH и Lesnar на SummerSlam ще е Levesque!
В момента и Triple H и Brock Lesnar се нуждаят от победа, проблема е там че Lesnar се нуждае повече, но по мое виждане ще падне и ще се закопае много дълбоко.
Зетя има власт в букинга, а на „The Next Big Thing“ в момента му пука само за парите, така че ще осерат цялата история.
Преди време с Wascop обсъждахме вражди които не са се реализирали до момента, но биха имали огромен потенциал, върха на тази тема беше вражда между тия двамата. И ето тя е факт, но имам огромни страхове че WWE както в повечето пъти ще прецакат всичко.
Лично на мен ми се иска Lesnar да размаже HHH в един 20-минутен мач, двамата да са облети в кръв, да има техника, да има хардкор, да има повратни моменти… Иска ми се да е мач от старата школа…
Каквото и да стане, мачът между двете говеда ще се гледа! SummerSlam – 19 август 2012, LA!

lita_fan
Мисля си, че за жалост ще е fact. Не съм фен на Brock, никога няма и да бъда и не виждам защо трябва да се „инвестира“ толкова в образ, който утре няма да е по телевизията. Да, печели фенове и пари… За месец-два. Или за година, но с 3 появявания. Да не говорим, че е спорно колко точно печели. Някакво покачване в рейтингите имаше в началото, когато се върна, но на повечето хора вече започна да им става все тая дали ще се появи или не. Не съм подръжник на това да се отделя толкова tv time на хора, за които кечът се намира между номер 9 и 15 в списъка им с приоритети. Но добре, че са хората, на които наистина им пука за бизнеса, та да job-нат по всяко време на „големите звезди“ (да, включвам и The Rock в това число). Мисля, че аз съм една от много малкото, които не бяха чак толкова развълнувани за завръщането на Mr. Hollywood, както не съм и развълнувана за Lesnar. Първоначалната ми реакция беше положителна, но тя траеше няколко дни.
Иначе най-големият плюс от цялата история е завръщането на Heyman. Той е единствената ми надежда, че зад цялото това нещо има по-голям план. Той е човекът с плановете все пак. Да се върна на темата – не мисля, че Brock има достатъчно големи топки, за да job-не. Освен ако не му дадат тройно по-голям хонорар, в този случай може и да се прежали.

Ric Flair ще е новият постоянен главен GM на RAW

Bobby Angel
Fiction: Носят се подобни слухове, но няма да стане!
Проблемите между WWE и TNA нарастват в последните месеци, компаниите се съдят, а Flair е по средата.
В момента The Nature Boy е едва уволнен от TNA, а същите съдят WWE че им присвояват талантите. Vince както знаете е доста пресметлив, така че няма да пипа жарта, за да не се опари.
Flair може да се завърне в WWE, но не очаквам да е до края на тази година. Ако трябва да съм честен, вярвам че ако Ric стане отново част от WWE, то той ще заеме ролята на мениджър на Dolph Ziggler, за да може да го издигне.
Цялата тази еуфория около 1000-ия епизод ще се окаже една поредна празна надежда. Така поне виждам аз нещата.
Ric Flair не иска да бъде мишена по време на война, така че ще си седи на задника известно време докато нещата поутихнат, и ще се завърне при набора си Vinnie Mac следващата година за да билдва Ziggler за WrestleMania.

lita_fan
Fiction. Мисля, че много хора се надяват това да стане реалност, но дори това да се случи, ще бъде в някой бъдещ момент. Съдебните дела биха му попречили да вземе участие, освен ако не се намери някаква вратичка или WWE не се споразумеят с TNA по делото или само за конкретното участие. Вероятно има много варианти, в които това да стане реалност, но на този етап мисля, че има прекалено много пречки.

AJ се издига бързо Over като самостоятелен образ, но вреди на образа на Punk

Bobby Angel
Fact: AJ в момента гради кариера. Само за няколко месеца тя стана едно от главните лица в WWE.
Миналата година по това време AJ беше никоя, никой не я знаеше коя е и какво прави, а днес е на върха, при това заслужено, с образ който радва окото.
Проблемът в цялата история е, че CM Punk започва да губи „бясъкът“ си, покрай вида на AJ.
До вчера Punk беше непреклоним бунтар, който успява да променя хода на събитията, да изкарава от равновесие шефа си, и да печели мач след мач, а днес е някакъв влюбен ревльо, който ходи след задника на една AJ.
Както винаги от WWE се изсират на метеното. Тва е истината!!!

lita_fan
Fact. Поне на този етап от историята е така. Daniel някак успява да се пребори с лигавите глупости, защото все пак е heel и може единствено да спечели от участието й в историята, но не и Punk. AJ е страшно силна с този образ и внася доста интерес към историята. От дълги години е нямало толкова силен женски образ и като цяло освен Вики и може би от известно време Eve, женските образи не са особено силни, да не кажа, че липсват. Идва въпросът дали push-ват AJ толкова много заради това, че вярват в нея, или защото Kelly Kelly вероятно си заминава (YES! YES! YES!). Е, така или иначе мисля, че AJ доказа на всички, че има защо да е там. Вероятно тя ще е решаващият фактор в мача и не съм сигурна, че ще е в полза на Punk. Страх ме е да си помисля как ще развият историята след това. Може или Punk да спечели много, или да загуби всичко. Макар че мога тотално да си го представя като пародиен образ на Мат Харди… Как стреля по плакат на AJ, сгазва го с кола и пуска видеото в интернет. Може да си направи и собствено реалити шоу, както и сайт, на който ще лее сълзи по AJ в блогове. Но това по-скоро граничи с fiction.

WWE имат големи планове за Tyson Kidd, а участието му в MITB мача е само началото

Bobby Angel
Fiction: Надявам се НЕ!
Тайсън е от няколко години в WWE, и успяхме да видим какво може. Общо взето „0“!
Това момче е един от поредните младоци, които в моите очи са абсолютно нищо пред имената които се издигаха преди 10-15 години.
С кого можеш да сравниш днешните „звезди“?!? Преди 10-15 години имахме младо поколение таланти от сорта на The Rock, Chris Jericho, Kurt Angle, AJ Styles, Daniels, Orton, Batista и Cena ако щеш… Аз не виждам някой от младите да притежават качествата на гореизброените.
Днес всякакви малки мухли и мухльовци се врат в WWE, дядо ви Vinnie ги приема в жалката си ентъртейнмънт компания, и бавно и сигурно ме губи като фен!
Надявам се да се съвземат екипа на WWE, да започнат да правят по-добри шоута, щото като гледам LockDown и Slammiversary, и ги сравня с Over The Limit, Elimination Chamber и No Way Out! Мале, УЖАС!

lita_fan
Надявам се да е fact, защото Tyson е страшно талантлив, но имайки предвид какви са изискванията на WWE, за да си „звезда“, някак не мога да си го представя. Всяко правило си има изключение и най-голямото изключение в случая е Daniel Bryan, но не съм сигурна, че и Tyson ще има същия късмет да стане толкова over с нещо толкова нелепо като „Yes“ chant-овете. Кой знае, може пък тенденцията да се запази и компанията все повече да push-ва по-дребни кечисти, обръщайки повече внимание на качеството на мачовете, а не на това как изглеждат кечистите. Мисля, че само времето ще покаже.

Е, както знаете всичко си има своя край, било то хубаво или лошо.
Това е последният брой на Fact Or Fiction за първия сезон на рубриката в MWF!
Надявам се че през последните 12 седмици се забавлявахте с нашите теми и цветущи коментари.
Искам да благодаря на всички гости които приеха да участват. На вас приятели дължа завършването на сезона.
Бъдете щастливи, усмихнати и позитивни. Прекарайте едно много весело лято!

Реклама