Предполагам се чудите какво толкова е станало та съм написал такова стряскащо заглавие, но веднага ще ви светна – в тази статия иде реч че спирам да гледам редовно дори PPVтата на WWE!
През последните 2 години кеч продуктът на WWE ставаше все по-тъп и все по-детски. Спрях да им гледам седмичните шоута още през пролетта на 2010 след WrestleMania, но PPVтата ги следях редовно… До днес! Night Of Champions 2012 е първото в историята PPV на WWE което изобщо няма да гледам, като ще поддържам подобна тенденция за поне 70% от останалите подобни. Предполагам че все ще се намери да ме привлекат с нещо в бъдеще да понадникна в тъпите им шоута, но за момента това е абсолютно невъзможно.
Гледал съм всяко едно PPV на WWF/E от 1985 до SummerSlam 2012, но всичко си има връх на глупостта. През 2010 TNA направиха един вид революция, само дето бързо осраха парада и беше доста слаба година за компанията. WWE също правеха най-ужасните си помии през същата година, точно затова гледах и двете компании. Просто не се различаваха особено. 2011 бе година на подем в TNA. Още в първите месеци се усети подобрение. WWE не останаха назад и върнаха The Rock – нещо което определено беше като магнит, който ме прилепи към компанията отново. За жалост последва най-смотаната WrestleMania в историята. Е, лятото на Punk обаче завъртя емоцията на 180 градуса, и за пръв път от доста време се радвах искрено на сторилайните на МакМеън и компания. През същото това време TNA правеха адски добри мачове и истории, така че отново балансирах между двете шоута. Последва възможно най-лошия Royal Rumble, след това леко подобрение на WrestleMania XXVIII и завръщането на Brock Lesnar, но това не беше огън, а искра която угасна твърде бързо. Austin Aries стана TNA World Champ, появиха се Aces & 8s, започна една мощна развръзка в IMPACT WRESTLING! WWE затънаха до гуша в лайна. Направиха може би най-лошото юбилейно шоу (RAW 1000 Episode) което някога съм гледал. Никаква емоция! Никакъв плам! SummerSlam ми дойде като капак на цялата глупост…
От днес прекратявам редовното следене на PPVтата на WWE. Продължавам с TNA, ROH, NJPW и куп други. Предпочитам да гледам Hogan, Sting и Cornette, пред 63-годишни биещи се коментатори, които получават инфаркт Live по време на шоу!
FUCK YOU WWE! LONG LIVE TNA! LONG LIVE ROH! LONG LIVE WRESTLING! WWE IS NOT WRESTLING, WWE IS A TOTAL SHIT!

Реклама