Във Facebook се появи снимка, на която три добрички мангала позират непристойно с портретите на Васил Левски, цар Симеон I и княз Борис. Това предизвика взрив на възмущение в социалната мрежа, като граждани настояват циганетата да понесат наказание и властите да им потърсят отговорност.
Ако се съди по интериора, фотото е правено в класна стая. Снимката, която се появи и се разпространява от популярна група в социалната мрежа, е описвана от хората като „безобразие”, „гавра с българската история” и „поругаване на българското”. Кадърът продължава да се разпространява в интернет с призиви да бъде потърсена отговорност на шибаните резаци от страна на властите.

Лично аз искам да срещна тия тримата мангала, за да мога да им натроша главите мъчително. Ще извикам един манаф да ги ебе 24/7, след което ще взема една дрелка и ще пробия няколко дупки в мизерните им титкви. Ще ги държа с пробити глави докато пукнат, но в това време ще ги кълцам парче по парче с месарски нож.
А, още нещо – къде са тия даскали и как са позволили подобно поругаване на нашите величия?!? Айде смърт и за тях!
Ако все пак някой от тия добрички „герои“ чете това, нека ми пише – искам да се срещнем очи в очи. Ако искате извикайте цялата си добричка циганска махала – ще ви еба всички. Мрете мазни мангали!!!

Българската история е свещена и трябва да се пази!
Всеки опитал се да поругае историческа личност или събития по какъвто и да било начин публично, трябва да бъде осъждан на смърт, както правеше бай Тошо.
Ех… Има да го споменаваме Тошенцето, ама нейсе…

Реклама