В тази статия ще има само и единствено положителни думи, тъй като виждам някакво просветление в българското кино и сериали.

ПОД ПРИКРИТИЕ (СЕЗОН 3)

Снощи започна излъчването на третият сезон на най-култовия български сериал на всички времена „Под прикритие“.
Останах с добри впечатления за продукцията още с началото на реализацията й през 2010 г., макар че по онова време започнах да гледам сериала едва след като се бяха излъчили първите му 10 епизода, тъй като бях скептично настроен към всеки един български филм или сериал. Мнението ми за българското кино се промени още по-драстично снощи. Мисля че първият епизод на трети сезон на „Под прикритие“ ясно заяви позициите за реализаторите му, добави изцяло нова страница в историята на българската телевизия (дори и кино), а мен ме направи доволно ощастливен.
По време на излъчването на сериала нямаше миг в който да си кажа „Ей, тва е баси грешката“. Всичко беше на световно ниво, всичко беше изпипано, всичко беше точно и на място. Напълно честно си признавам, че никога не съм очаквал че ще видя филм с българска реализация който ще ми допадне, а още повече че ще го следя с огромен интерес.
На тези които все още не са гледали епизода/сериала мога да им го препоръчам горещо, ще чакам с нетърпение следващите епизоди, а дори твърдо вече мога да заявя че „Под прикритие“ е сериала на 2012 година – безспорен факт!

„Няма Джаро, няма Маро! На улицата има нов шеф и той се казва Иво!“

Реклама