С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Ние сме живи! Има оцелели! Даваме подслон за спасение!

Намираме се в бункер на 5 км. под земната кора, разположен в село Колак дере, а входът е дупката на външния кенеф в къщата на баба Ташка и дядо Ламбю.
Тук е топло. Имаме достатъчно хранителни запаси да издържим около две години. Има осветление и електричество. Външните термокамери показват, че земната повърхност е покрита с над 10 метра сняг, а температурата там е -110 градуса по Целзий. Входът към стария съветски бункер в който се намираме често бива запушен, но въздействието на някои все още топли екскременти спомага бързото му отпушване.
Както знаете, по-рано днес настъпи армагедон, който заличи 98% от повърността на планетата Земя. Последното което си спомням отвън беше как коня на кака Минка лашка анално сестрата на вече мъртвия комшия. Вероятно никога през живота си няма да забравя тази трогателна гледка от нормалния човешки свят.
В бункера имаме 3 жени и педесеттина мъже, плюс седем малки момиченца. В идните месеци ще работим по възпроизвеждането на минимум поне още 40 деца, желание продиктувано от факта, че човешката раса трябва да бъде продължена.
От време на време от тавана капят лайна от кенефа под който се намираме, но след няколко години това няма да е проблем, тъй като говната ще замръзнат.
Ако четете това, значи сте още живи. Елате при нас, особено ако сте хубава жена, манекенка или модел без много мозък и деца. Обещаваме ви оцеляване и топлина. Ще преживеете идните времена в приятна компания и ласки.
Чакаме ви! Кувертът се определя на входа!

Реклама