30-и януари 2012 година – датата на която се роди Monsters Wrestling Family! Година по-късно, макар и мъртъв, форумът все още навява приятни спомени у десетки негови членове.
MWF не беше просто поредният форум, той беше иноваторско решение, бунтарски изблик, истинското място за един кеч фен.
Искрено искам да благодаря на всички участвали и допринесли за развитието на MWF като проект – Wascop, Batistaheel, BadKitty, Showstopper™, GodLiKe, Geri.Q., Silvestry, Nigel_McGuiness, The Crow, Mike Flaherty, както и на легендарните кеч фенове, които след дълги години извън светлината на прожекторите се завърнаха за да ни подкрепят – MCUPS, Kremitoo и The_HeartBreak_Kid. Благодаря ви!
Също така благодаря и на BWC и WWEHD, които с глупостта и простотията си подтикнаха всички нас, членовете на MWF, да дадем най-доброто от себе си.
По случай рожденият ден на форума записах едно кратко интервю с най-върлия поддръжник на идеите ми Batistaheel, което можете да чуете ТУК!
За осем месеца MWF се превърна в „ECW на българските кеч сайтове“. Не просто поредното уеб местенце, а изцяло нова култура. Нещо което вероятно никога няма да бъде дубликирано!

Така изглеждаше първият рекламен клип на Monsters Wrestling Family през януари 2012 г.

Реклама