Дата: 13.06.2012
Написано за: Monsters Wrestling Family
Гост: Борис „Wascop“ Найденов

Кога започна да гледаш кеч?
Започнах през БТВ ерата! Back Then Wrestling Was Epic!!!

Кой е любимия ти кечист и защо?
По принцип Трите Хикса винаги ми е бил любимец и през онази ера по БТВ съм се насирал от кеф като пребиваше Остин, като изнасяше подигравателни промота и прецакваше top face-ове. Беше най-големия monster heel, на който се даваше свобода да придава истинска злина на ростера и не беше трудно да повярваш, че Тrue evil never dies!!!
Той придаваше на фразата monster heel тая чудовищност на размерите на злината, която днес дразнещо е приписана на просто големи кечисти. Макар и неговите габарити да не са за пренебрегване.
Истински посветен на това което прави като образ, зъл, умен, подъл, хитър, коварен, интенснат, пълен пакет от всичко което да го направи най-добрия издигач за лица или най-мощният им и зъл враг!
Обаче… на днешно време си пролича, че човека е като по калъп за WWE и без компанията не може да пробие във филмовата индустрия, както го направи Скалата!
Затова най-новия ми и преоткрит любимец е Скалата, понеже дефакто той освен като образ който се издигаше над Макмеънови успя и реално да се издигне дотам, че компанията да го търси и да има нужда да се появява, не той от нея. На практика той се оказа най-силния образ като положение в което се озова. Той е на най-голяма печалба от най-големите звезди от attitude ерата, до ден днешен! Постиженията му са налице и за това казвам най-любим кечист: Скалата!

Какво е бъдещето на WWE и TNA според теб?
Бъдещето и на двете компании си зависи от тях, но не ми пука особенно. Нали Джерико казал, че щом има таланти и прожектори, които да ги показват винаги ще има кеч, така че ако има нещо добро да се гледа ще си го намеря и ще го гледам, било то WWE, TNA, или все тая какво.

Опиши с 10 думи Vince McMahon.
Нагъл, мафиот, хазартен тип, идиот, тщеславен, сребролюбив, прогнил, хитър, умен, досаден.
Май описах стандарта за американски шоумен наложен навсякъде по света.

Откога посещаваш кеч форуми?
Не помня! Май от май 2010 се записах във БВЦ, заедно със други настоящи „леген(д)и“, като Роки Майвия, който и до ден днешен се ползва със особен респект в БВЦ.

Кой беше първия кеч сайт на който стана член?
БВЦ!

Какво те накара да бъдеш върл противник на BWC?
Накара ме малоумщината на членовете естествено! Издразниха ме, отвърнах, поразпсувахме се, и аз тъкмо бях придобил чувството че се забавлявам, и ме баннаха.
И до ден днешен си поплаквам тайно вечер заради този бан! Sad Story Bro!!!

С каква идея и планове стана единият от създателите на MWF?
Aз преди MWF бях правил и мой форум, който не просъществува, щото просто ми писна и се разкарах. Потребители като The Crow и Теодор, участваха със по една-две теми във него, но просто нямаше хора и нямаше как да създам качествена опозиция без да примамя хора със разни графики и платен хост и не знам си още какви шибани дрънкулки за деца.
От само себе си се разбира, че не съм по лустрото и затова го изоставих, след което се съгласих за създаването на MWF, заради това че сме двама и ще върви по-гладко и така и стана. Но дойде момента в който се напълни с паплач, която не мога да търпя и пак си вдигнах чукалата и заминах.
Чисто и просто не ми дреме за нищо и не се задържам никъде. Не съм от родените победители и лидерите, които повеждат хора след себе си.
Аз съм човек на пътя, и пейзажа при мен винаги се променя, това ме радва да се любувам на пейзажа и да пътувам постоянно.
За хората не ме ебе, лидерите им да стоят настрана като минавам за да не става лошо, а победителите като умрат и им нахвърлят пръст отгоре, червеите ги яли.
Абсолютно и до болка съм откровен тук, ако не верваш ходи ги питай тия дето са у гробището какво си взеха със себе си.

Би ли се върнал в MWF или BWC някой ден или би предпочел да бъдещ част от други кеч сайтове?
Не не бих се върнал. Нито пък ми се занимава със други подобни начинания.

Пожелай нещо на MWF и българските кеч фенове!
Феновете във България ги деля на две: Бобо и останалите. На тебе пожелавам успех по принцип в живота, не само като кеч фен, останалите да мрат в лайна или да правят каквото им се прави, пак с успех!
Абсолютно ми е все тая!

Реклама