Дата: 14.06.2012
Написано за: Monsters Wrestling Family
Гост: Антон „MCUPS“ Янакиев

Представи се пред аудиторията!
Здравейте, казвам се Антон „MCUPS“ Янакиев, на 24 г., от Пловдив.

Откога гледаш кеч?
Гледам кеч от 1995 година. Първото шоу което реално гледах беше Survivor Series 1991, бях купил видео касетата от руския пазар в Пловдив.
Ако има хора от Пловдив знаят, че реално там няма никакви руски неща.

Кое те накара да бъдеш кеч фен?
За начало образите изглеждаха като титани, различни, интересни. Всяко дете на 7 години би си мислило това, и аз не бях изключение в този момент.
Беше интересно за мен, като сериал за мъже с много действие. Това ме накара в последствие да имам кабелна телевизия и да търся още кеч.

Кой е любимият ти кечист и защо?
Много е трудно да избера един. След толкова години е сложно да кажа само едно име, но ако имам нож на гърлото и трябва да кажа едно, това ще е Undertaker, поради простата причина, че когато гледах първото си кеч PPV, а именно Survivor Series 1991 и вярвах на всичко което виждам, това беше същото шоу на което той взе титлата от Hogan, въпреки че беше хийл по това време и доста деца в публиката реваха като „лошият“ спечели.
За мен той изглеждаше като човек по голям от всичко, бях на 7 и бях впечатлен от образа му, от държанието му.
Минаха години и започнах да разбирам повече и повече за този спорт. Разбрах, че Марк е повече от добър човек, че за 20 години и отгоре в тази компания на практика е лидер в съблекалнята, че всеки младок иска съвет от него и никога въпреки статуса си не е обидил или накърнил кечист или човек.
След толкова много години на ринга и контузии на коленете му, той продължава всяка година да се раздава на ринга сякаш отново е на 25.
Затова Undertaker има моето уважение и вечна адмирация.

Разочароват ли те букинга, промотата и мачовече на WWE и TNA в последните няколко години?
Да, последните години определено доста неща ме дразнят в букинга на повече от тези 2 федки където казваш.
На моменти букинга в доста федки е нелогичен, не следва последователно сторилайна, промотата са скучни защото се пъхат думи в устите на талантите, които дефакто те не ги чувстват като техни.
Появата на сценаристи от различни ТВ медии доста прецака талантите, всичко е прекалено скриптед, прекалено неестествено, не следват реалния си ход нещата. Затова доста неща замират още в зародиш.
На моменти и 2-те федки имат своя триумф, но в лонг-търм ситуации по отношение на букинг, се прецакват много сериозно.

Има ли нещо което би те накарало на спреш да гледаш кеч?
Твърдо не! Гледам кеч вече колко стана… 17 години…
Гледал съм кеч когато беше популярен, гледал съм го когато не беше майнстрийм. За мен вече не е толкова форма на забавление, колкото понякога го изпитвам като нужда. Дефакто за мен вече е вид работа, но все още се забавлявам ако някоя федерация направи нещо, което да ме впечатли отново като фен.
Това може само да ме радва!

Откога си член на кеч форуми и сайтове?
Еми, член съм от 2004 някъде към SMO, 2005 BWC, ама не пишех много, после пак се регнах.
Както знаете оттам ми вдигнаха нервите на мен и моята приятелка, и им казахме да си гледат работата.
2007 някъде към F4Online, 2009 Wrestlingbay.
Като цяло членувам към най-големите форуми по света за кеч, и съм почетен член на някой от тях.

Българските кеч почитатели те познават с активното ти участие в BWC. Какво те привлече и какво те отблъсна в този форум?
Привлече ме това че се опитваха да направят истински първи смарт-марк форум в България.
Отблъсна ме факта че от форум за кеч стана форум за интриги и глупости, и доста почнаха се правят на интересни и забавни, а реално са страхливци и нещастници.
Мога да използвам много епитети за тях, но предпочитам да не го правя. Правил съм го прекалено много пъти за да го правя отново.

Какво те привлече в проекта MWF?
Ако трябва да съм откровен, нямах намерение да пиша отново към БГ форуми, тъй като си имам прекалено много други сериозни чужди форуми на главата, а и не само тях, но ти ме попита мило, видях че форума въпреки че е млад има потенциал.
Ти си много добър админ и създател Бобо! Приятен човек си!
Прочетох доста теми преди да реша да пиша, и бях впечатлен. Има добър малък екип от хора, които виждам че имат интерес да се научат нещо, и да помагат с каквото могат за развитието на тази идея, а и развитието на форума като цяло!
Не на последно място твоето отношение към хората ме накара да се регистрирам във форума ти!

Пожелай нещо на потребителите на MWF и на всички кеч фенове!
Пожелавам този форум да се развива! Да не се пишат глупости, а само стойностни неща, да няма интриги и ако има забавни теми те да бъдат в рамките на културното.
Пожелавам на всички гледането на кеч винаги да им е приятно, и може да звучи като клише, но това наистина е най-великият спорт на планетата. Поне за мен е така! В него всеки може да намери по нещо за себе си.
Нека всички бъдете все така приятен и сплотен екип, и дано скоро този екип се разрастне.
Благодаря ви за отделеното внимание да ми четете нещата!

Реклама