И така… 13-и май е. Ден след най-голямата хаотична изборна помия в историята на България.
Не знам от къде да започна. О, да. Може би първо трябва да ви споделя измислените резултати, представени от ЦИК до този момент – ГЕРБ вземат около 30% от гласовете, БСП между 25 и 28 процента, ДПС са с около 15, а Атака с 10. Партии като СДС, ДСБ, РЗС, ВМРО и НДСВ остават логично извън листата на „победителите“. НФСБ на Валери Симеонов е аха да влезе, но все още е на ръба. Процент на упражнили гласа си от глава на населението имащи право на това – между 46 и 50%.

Ще пиша кратко и ясно. Замислете се реално! Правителството на Борисов, което беше изритано с камъни от парламента, което граби безмерно цели четири години се завърна с победа? Каква победа може да е с вот около 46% от глава на населението, дори да беше реална? Какво управление да очакваме? Говорят се някакви теории за парламент на малцинството – та то всяка партия в тази позиция към днешна дата е малцинство! Коалиции? ГЕРБ – Атака? БСП – ДПС? ГЕРБ – ДПС? БСП – ГЕРБ?!? Невъзможни комбинации, макар и да знам, че всички са там единствено и само за власт и са готови на всичко за да я докопат.
Пълен хаос! А в мътни води се ловят най-лесно шарани.
Аз подкрепих ПП „Глас народен“. Къде сме ние? Ами Светльо и компания получиха по настояща информация около процент и нещо от доверието на българите. За партия, направила цялата си кампания за броени дни (за 9 дни Светльо обиколи 27 града, в които изнася концерти), работеща на собствени разноски и реклама единствено онлайн, това е успех. Но не достатъчен. Те ще се борят, поне така каза Светльо в TV7, а Венци сподели същото с мен, а аз ще съм близо до тях. Поне докъдето ми издържат нервите да остана в тая държава.
За тия 350 000 незаконни бюлетини няма да казвам нищо. Толкова ми е черно, че ще оставя да си коментирате тази тема сами.

Какво следва? Какъв е изхода? Аз виждам два варианта – бунтове, недоволство, протести, обединение на народа в полза на общото благо и нови избори през есента или терминал 2 на аерогара София.

Обичам ви, колкото и да ме мразите. Поздрави!

Реклама