Дата: 10.08.2012
Написано за: Monsters Wrestling Family
Гост: Безименният „The Crow“

Представи се с няколко думи.
Аз съм Гарвана и съм от Ямбол. На 19 години съм. След около 1 месец започвам, ъмммм обучението си в УНСС.

Кога и как започна да гледаш кеч?
Както повечето други съфорумници и аз започнах с фенщината си в ерата на БТВ, която беше и най-добрата ера за телевизията въобще. Преди това бях играл така известната аркадна игра Wrestle Fest. Цялата идея на кеча, още тогава дълбоко ме респектира и впечатли с цялата си цел. Имам братовчед, който беше много запален и неговите романтични обяснения за изкустовто на кеча дълбоко ме впечатлиха.

Любим кечист, стейбъл или дива?
По принцип уважавам всеки един атлет който се е занимавал, занимава се или ще се занимава с кеч. Но имам симпатии към кечисти, които са изградили образи на нещо по-свръхестествено, неземно, както искате го наречете. Съответно и Гробаря ми е любимия кечист, който е и единствения атлет в този спорт за чиито мачове на всяка Кечмания треперя. Вампиро, Кейн, Гангрел, Сибернетико, Ел Месиас и дори Кевин Торн са имена, които трябва да отлича като мои любимци. Стинг, макар и да не спада изцяло към тази група носи креативността на Гарвана от едноименния филм. Начин му на появяване, изнасяне на промота – всичко това е нещо уникално, което малко други кечисти могат да изпълнят.
Кечисти като Скалата,Острието, Крис Джерико, Шон Майкълс, Джеф Харди, Ей Джей Стайлс, Самоа Джо, Каз Хаяши, Мицухару Мисава, Го Шиозаки също са изключително харизматични и бих ги посочил като големи личности, които имат огромен дял в развитието на кеча.

Периодът в който беше най-силно запален по този спорт?
Естествено, че БТВ периода. Съзнането на едно дете и епичната борба на някакво подобие на супергерои е безпощадно. Това винаги ще си останат дните, в които кеча е бил цял един друг свят.

Ако можеше да промениш нещо в историята на кеч индустрията, какво би било то?
Неествената смърт на хора като Еди Гереро, Крис Беноа, Умага и т.н.
Забавлението на публиката не заслужава такава голяма жертва.

Силната и слабата страна на Vince McMahon според теб?
Винс Макмеън за мен е олицетворение на Ерик Картман от South Park. Манипулативен, лицемерен и алчен, който се интересува само от собственото си добро. Готов да се мазни, за малки подаръчета, тероризиращ феновете с глупави истории, само и само за да ги изнервя. Понякога в маниакалните си стремежи за величие се преебава, което ясно личи в последните години с понижаващите се печалби от някои PPV-та.

Бил ли член да груги кеч сайтове или форуми преди MWF, и ако да, кои и с какво впечатление остана от тях?
Не, не съм бил и съответно не мога да дам адекватна оценка за качеството им.

С какво се различава MWF от останалите кеч сайтове в България, и в положителна насока ли се развива форума?
Тук отново не мога да сравня MWF, но мога да кажа, че печели феновете с активността на админите, качествените мнения на потребители като Боби, Котката, Батистахийл, Силвестри, мсъпс, лита_фен.
Форумът върви в положителна посока, защото Боби е нехуманно активен и всеки ден има нещо. Но ще дойде момент, в който неговите усилия няма да са достатъчни и съответно може да настъпи погром.
Потребителите са малко, а по-голямата част от тях не могат да напишат и 1 изречение и то е пълно с грешки. Все пак вярвам в светлото бъдеще на форума.

Какво те накара да се присъединиш към MWF и да станеш един от основателите му?
Следях блога на wascop и когато той ми съобщи, че Боби ще прави кеч сайт, аз имах огромното желание да му помогна. Това се случи, но поради липса на време, не можех да си изпълнявам задълженията на админ и заслужено бях свален от поста си. Както се вижда за добро, защото форума изглежда добре и има интересна информация и без моето активно участие.

Пожелай нещо на българските кеч фенове.
Пожелавам им да правят каквото искат, защото са си го заслужили.

Реклама