Дата: 31.08.2012
Написано за: Monsters Wrestling Family
Гост: Валя „BadKitty“ Андреева

Представи се с няколко думи.
Казвам се Валя, но предпочитам да ме наричат Чичи (това ми е нещо като прякор от лятото на 2009). На 20 години съм, студентка във ВТУ – българска филология, сега ми предстои втора година. В момента работя, но не ми се обяснява какво точно, защото е километрично дълго – просто завод за производство и пакетиране на храна за диви птици и по-дребни горски животни. Гледам кеч от 8 годишна.

Кога и как започна да гледаш кеч?
Аз вече май го казах – от 8 годишна. Или иначе казано – откакто повечето българи започнаха, а именно бТВ ерата. Бях яко into кеча, вярвах абсолютно на всичко случващо се на ринга и зад кулисите… и така. Като всяко дете.

Любим кечист, стейбъл или дива?
Не са един или двама… Christian, Mr. Anderson, John Cena, CM Punk, Randy Orton, Chris Jericho, Ashley Massaro (

С какво кечът првъзхожда останалите спортове?
С хубавите мъже и жени. Не във всички спортове хората са такива – все пак това спорт, който е съсредоточен предимно върху ‘спортистите’ си, а не върху самия кеч като цяло. Сегменти, интервюта, срещи с фенове и т.н. – едва ли има друг толкова развит спорт, който обръща сериозно внимание върху звездите си.

Имала ли си периоди в които да си неистово запалена по някои сегменти или мачове, и ако да – кога и кои бяха?
Да – сегменти с Крисчън (и мачове), без значение срещу кого, както и с Ашли. А още в Джи Ти Ви ерата (когато завъртяха кеча по кабеларката) – с Джон Сина. С Крисчън и Ашли тези периоди са били през цялото време, през което съм гледала техни участия, а със Сина… периода 2006-2008.

Допада ли ти пътя по който върви днес WWE?
Честно казано – не особено. Никога не съм си падала кой знае колко по комерсиализма, но нямам право да виня компанията. И те са хора, и те искат да ядат, и те имат семейства; сметки да плащат и така нататък. Може би не разсъждавам като повечето кеч фенове, но не ме и интересува. Просто понякога хората трябва да погледнат малко по-далеч от върха на носа си. А и щом все още стабилно ми привличат вниманието от WWE – значи все пак правят още качествени неща (според мен!).

Слабите и силните страни на Vince McMahon, Eric Bischoff и Paul Heyman, и кой от тях е най-добрият?
Не ми се разчепкват и тримата поотделно. За Бишоф и Хеймън не знам почти нищо, просто са ми познати като лица и образи, а за Винс – ами прави си кинтите човека, това го интересува… и се справя отлично. Не мисля, че се води за слаба страна това. Слабостта му обаче идва от глупавите сценарии, които се измислят напоследък, и това, че се дават незаслужени шансове на разни льольовци, които нямат координация с крайниците си…

Била ли си в други български кеч сайтове преди MWF? Превъзходства и недостатъци…
Да – във онлайн федерации. То какви предимства и недостатъци да има, като този форум е за свободни дискусии и новини, а другите видове за за РП игра. Просто с различни концепции… и няма какво да се сравняват.

Какво те накара да се присъединиш към MWF?
Не знам, по-скоро жаждата ми заз форуми ;д … Отдавна съм си запалена по форумите като цяло и се регфистрирам наляво и надясно, стига да има нещо, което да ми привлече вниманието. А тук вероятно е била секцията с новините за WWE.

Пожелай нещо на българските кеч фенове.
Да гледат по-малко филми и да не се вкарват в тях. Дори и кеч сценариите са нелепи. ((:
Be happy, smile and live with no regrets! ((: …

Реклама