Една година от започването на блога. Година изпълнена с емоции, вълнения и експерименти.
Започнах блога малко преди да спра MWF, нещо което беше наложително поради неефективността на форума след моето напускане. Спорно е дали беше най-правилният ход, но със сигурност не беше грешен.
След като изградих образа на Bad Ass и тъп мазник, беше време да покажа истинското си лице. Имах нужда от самостоятелност и независимост, каквито нямаше как да получа като част от маса групи. И така на 1-и септември 2012 г. без никаква подготовка, ей така ненадейно започнах блога.
Всъщност плановете ми за създаване на нещо различно от строго специализиран сайт датират от няколко месеца по-рано. Регистрирах адрес в WordPress в края на юни, ако не ме лъже паметта. Не бях споменавал на никого и никъде за тези си планове. Обявих откриването няколко дни преди самата „премиера“.

1-и септември 2013 – година по-късно смятам, че изразих твърди позиции по множество въпроси и теми. Мисля, че показах истинското си лице, характер и умения.
Днес, когато блога навършва първата си кръгла годишнина, е време за кратък отчет: 11 700 посещения, 384 публикации, 62 страници, 50 коментара, 10 категории. И здраво се надявам това да е само началото.
Никога не съм правил нещата заради публиката. Ако върнете лентата назад и погледнете стартиращата публикация от преди точно една година, ще прочетете, че правя това единствено за свое забавление. А повярвайте ми, през тази година се забавлявах достатъчно.
До момента 2013-а е година на личен успех. Достигнах нови върхове и за пореден път успях да се преборя с част от себе си. Демонстрирах нагледно що за човек съм и изпуснах голямо, почти две-годишно „натрупване на пара“.

Година по-късно… То не беше музика, кино, кеч, спорт, политика, разкази, поезия и какво ли още не.
ЧРД на блога! Надявам се, че ще успея да ви радвам в следващите месеци от сезон 2013-14 (септември-май) с нови рубрики, дискусии и лично творчество. Надявам се да радвам и себе си, което е най-важното.
В съвсем скоро време ще се появи дълго-планираната рубрика „Epix“, която ще има няколко пробни/пилотни броя, просто за да оценя качества й. В момента замислям и още неща, които не искам да споменавам, и със сигурност няма да публикувам без да съм ги изпипал до възможно най-голямо съвършенство.
Утре ще публикувам и последният си стих – „Няма днес“. През есента/зимата ще се опитам да надраскам няколко стабилни разказчета, а също и да запиша интервюта с едно-две популярни лица.

ОТНОСНО MWF!
Форумът се завръща онлайн днес и ще бъде под ръководството на създателя на WWE-BG Blog Михаил Петров.
Трябва да отстъпваме път на младото енергично поколение, но и да участваме със своите съвети и познания. Така че ако желаете да се присъедините или завърнете в MWF – заповядайте!
Кечът винаги ще бъде едно от главните неща които ме развличаха дълги години, а и ме направиха популярен онлайн. Време е да подготвим пътеката към WrestleMania XXX…

ЕДНА ГОДИНА БЛОГЪТ НА BOBBY ANGEL!
ЕДНА ГОДИНА РАЗЛИЧЕН В ОГЛЕДАЛОТО!
ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА СВОБОДЕН ДУХ!

Реклама