Дата: 12.05.2014

Започвам да се тревожа за себе си, основно поради факта, че живея в странни времена и общество. И ако ще анализирам защо всичко е толкова затънало в собствените си фекалии, то трябва да си задам няколко въпроса: къде съм, защо съм, какво не е наред.
Намирам се в Европа, „старият“ континент, някъде началото на 21-и век, в страна известна все още с името България. Събитията от последните месеци са размириците в Украйна, изборите за евродепутати и… Евровизия. Та значи украинците вдигаха бунтове, палиха сгради, викаха, псуваха, настоящия световен шампион по бокс излезе с изявлението че ще ги „оправи“, но иначе все още бяга от българския претендент за златото, и така. На кримляни им писна от този парад на долнопробно порно и си биха шута към Русия. Путин ги прие с отворени обятия, няма как да е иначе, а Америка и Евросъюза отредиха наказателни мерки за най-голямата по площ страна в света. А кранчето за газта? А оръжията в подземията на КГБ? Хм, понякога няма смисъл от дълги коментари. Не заставам на нито една от страните в спора, просто ми е интересно да гледам как осрани гъзове се опълчват срещу една империя. НЕ Е ЗАБАВНО! ТРАГИЧНО Е!

Наредени на опашката за безплатни билети към конзолите за безвъзмездно крадене, българските партии масово се настъпват я по мазолите, я по изкуствените крайници, а най-често се навеждат и продухват канелките на колегите. Нищо лично, както се казва, просто бизнес.
Едните взели Александър Симов – журналист-самозванец, платено говедо, който заедно с малка група от съучастници в престъплението застава на подиума, и в мое присъствие се обръща към принципния си електорат с „другари“. Същата тази групировка си приписва заслугите на Тодор Живков и войната с фашизма. От другата страна, лидерът на бившата управляваща сила застанал на екран в една от големите телевизии у нас, и нагло се хили, подиграва и разправя как без него страната щяла да изпадне в колапс до есента. Гледам го и му се чудя на акъла, ако въобще го има.
Тези извън парламента пък се запенили с обещания, а някои дори качили видимо килца за месеци в политическия бранш. Явно говеждите лайна не са диетична храна. Има само една партийка, чийто лозунг ме радва, а той гласи „Да им бием дузпата“.

Гледахте ли финалът на Евровизия? Аз не, както винаги, но останах с неприятни чувства, след като видях ТОВА създание – победителят в конкурса. А едно време им пращахме Човека глас и Софка, и те пак не ни даваха челни позиции. Предполагам този/тази/това с име Кончита е примера на европейския съюз за третия пол който искат да узаконят? Anyway, аз явно съм от друга планета и трябва да се връщам у дома…

Това драги читателю представлява милата EUропа през 2014 година. Стара, но с желание за сексуални актове. Разбирам да беше от мъжки пол, барем намери хапче за решаване на проблема, а то жена. Накъде? Защо? Трябва ли?

Реклама