ugiug

Отново е онова време в годината, когато фенове от цял свят хабим емоции по най-голямото Sports Entertainment/Pro-Wrestling събитие – WrestleMania.
Очаквано, и този път WWE няма да изневерят на верните си зрители със спектакъл, който се очаква на 3-ти април да побере под покрива на стадион AT&T в Далас рекордните над 100 000 души. Точно затова започнах да следя развръзката на историите от Royal Rumble, гледайки всеки епизод на седмичните ТВ шоута RAW и SmackDown, нещо което не бях правил от 2010-а насам.

Не мога да кажа че съм впечатлен, но също не съм разочарован. В момента нещата в WWE са някъде по средата. Предлага ни се изключителен ростър от суперзвезди (Roman Reigns, Dean Ambrose, Kevin Owens, Dolph Ziggler, AJ Styles, ветерани – Undertaker, Triple H, Brock Lesnar, Chris Jericho, Dudley Boyz), и макар част от топ имената на компанията да са контузени и няма да могат да бъдат активни в близките месеци, издигането на редица млади таланти прави трийсет и второто издание на Шоуто на шоутата още по-специално. Притеснителното са нескопосаните сценарии и неподредения букинг. Спокойно можеше да се пропусне разцепването на основните истории за главните мачове около специалното Network издание Roadblock. То бе напълно ненужно. И ако все пак от компанията толкова искаха да проведат въпросния извънреден лайв, поне мейн ивента щеше да изглежда по-добре във вариант отборен мач – Reigns & Ambrose vs. Triple H & Lesnar. Така и вълкът сит, и агнето цяло.

ГЛАВНИТЕ СБЛЪСЪЦИ НА WRESTLEMANIA 32

ugiug (1)WWE World Title
Triple H (c) vs. Roman Reigns

ugiug (2)Street Fight
Dean Ambrose vs. Brock Lesnar

ugiug (3)Hell in a Cell
Shane McMahon vs. Undertaker

Битката между Roman Reigns и Triple H можеше да се предвиди преди половин година. Но почакайте, в никакъв случай не казвам че това е лошо, напротив, бавното изграждане на новото лице на WWE е като разгарящ се огън – колкото повече се разраства, толкова по-опожарителен става. За Roman е от огромно значение да грабне победата и шампионското злато, тъй като миналата година този шанс му се изплъзна на косъм.
Любимата ми част от карда е Dean Ambrose срещу Brock Lesnar. Много фенове вероятно искат Звяра да помете Лунатика в безкомпромисната улична битка, докато аз виждам в Ambrose един нов Austin или HBK, бунтовник срещу всичко заставащо на пътя му. Това е причината да харесвам неговия образ и силно да искам победата му. Пък и вече е скучно Brock да пердаши всеки изпречил му се, даже Goldberg не беше толкова доминиращ. В противен случай да му дават Световната титла, и да я държи докато се пенсионира.
За Shane срещу Taker няма какво да кажа – много, ама много зле завъртяна история. ОК, появява се сина на Шефа, иска контрол над RAW, и изведнъж като гръм от ясно небе му ме дава мач срещу една от иконите на този спорт. Shane O’Mac трябва да тушира Мъртвеца, иначе целия heat ще е напразен.

Sting ще бъде въведен в Залата на славата

ОСТАНАЛИТЕ ПО-ИНТЕРЕСНИ МАЧОВЕ

ugiug (1)The Usos vs. The Dudley Boyz

ugiug (1)Andre the Giant Memorial Battle Royal

ugiug (3)WWE Divas Title
Sasha Banks vs. Charlotte (c) vs. Becky Lynch

Остават само две седмици до WrestleMania, а въпросите са повече от отговорите. Срещу кого ще се изправи AJ Styles? Ще настъпят ли промени в WWE при евентуална победа на Shane? Каква ще е ролята на The Rock? Очакват ни вълнуващи моменти пред екраните. Let’s Get Ready for Maniaaa!

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK   ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ В TWITTER

Реклама