ugiug

Не съм драскал нов пост от приблизително два месеца. Някои блогъри обичат да си вземат почивки и да се презареждат, а моята причина да се отдалеча от блогинга е друга – нямаше за какво да пиша. Живея си обикновения живот, върша си обикновените ежедневни неща, започнах работа в секуловското читалище. Но от месец насам в социалните мрежи ви казвам че предстоят новини, ГОЛЕМИ новини. Дойде време и за тях.

Знаете, пиша. В архива си съм натрупал тлъста колекция от лично творчество чакаща момента си да бъде отпечатана. Днес мога с доволна усмивка на лице да заявя че това ще се случи в най-скоро време.

Само преди час сложих подписа си върху договор с издателство „Монт“, с чиято подкрепа ще излезе първата ми официална книга, носеща заглавието „Облакът на моите мечти“.

Тя ще бъде в малък джобен формат и ще съдържа редица стихове и мисли, част от тях публикувани тук, а други ревностно пазени из тетрадките ми вкъщи. За момента не мога да посоча точна дата на премиерата, но ако следите профилите ми във Facebook и Twitter се чувствайте сред първите осведомени.

Четенето е Cool. Четете ме! ;)

Реклама