Movies

2008-ма е ключова и специална година в моя живот. Щура, с много приятели, бира из паркове и градинки и бясно прехвърчащи пеперуди в стомаха ми.

Завърших 8-ми клас в Секулово и беше време да се завърна в родния Силистра. Седмица преди прощалната вечер с класа (в случая прощален обяд), с компанията ходихме на среща със симпатизанти на БСП край Тутракан. На повечето от нас не ни пукаше за политика, никога не бяхме подкрепяли една или друга партия, бяхме там за да се забавляваме.

С класа се разделихме във фаталния петък 13-ти, а на следващата вечер получих алкохолно натравяне и доживотна ненавист към водката.

Лятната ваканция напълни селото с гости. Групата ни наброяваше около 30 души. Всяка вечер беше специална, гребяхме от живота с пълни шепи. Три думи, които описват напълно дните ни тогава: непукизъм, щастие, безгрижие.

Често някои от нас прибягвахме до крайности за да получим каквото искаме. Е, днес можем да си вземам поуки от грешките си и да разказваме хилядите дебилни истории с насмешка.

О, да! 2008-ма е незабравима. Пожелавам някой ден тя да се повтори за всички нас, и ви благодаря, че бяхте част от живота ми през нея.

Честит 24-ти май! Peace.

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK   ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ В TWITTER

Реклама