4 години онлайн

Четири години онлайн. Йеееййй!

Не мога да скрия радостта си от факта, че моето лично местенце се задържа живо и активно в безкрайния свят на интернет толкова дълго време. Дори еволюира. Вече си има собствен адрес – bobbyangel.net, наскоро бе обновена визията му, а страницата Work ще бъде завършена след обявяването на премиерната дата на книгата ми „Облакът на моите мечти“.

В момента, когато повече от всякога социалните мрежи са в центъра на онлайн света, а влиянието им е не по-малко от това на елекронните медии, е трудно да се мотивираш и поддържаш свой собствен сайт. Предполагам, че с времето съм усвоил най-липсващото ми качеството – търпение. От доста време пиша постове когато съм сигурен в това което искам да споделя, и това прави времето прекарано тук в релаксиращо удоволствие.

Четири e любимото ми число. Затова с усмивка си казвам „Честит рожден ден, блогче“, и ви черпя с един безсмъртен празничен хит.

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK   ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ В TWITTER

3 мнения за “4 години онлайн

  1. А сега и тук – Честитооооо :) А новата визия ми харесва много, а още повече пък и новината, че ще има и книга от теб. Супееер, сега купона за РД-то дтана пълен. Айде, пускай още музика, че аз технически се спъвам да те черпя по случая :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s