Шефът на майка ми е долна отрепка, ама от най-долните. Бивш заместник директор на ДМЗ Дулово, станал известен с некадърността и позорното си отношение към служителите, както и една от основните фигури причина за фалита на завода. Последните му видни прояви са, че стана първия човек блъснал се във влак (по негови думи не го видял), и с клизма от преяждане с месо по празниците.
Уж има висше образование, а пише боб с „п“, „валчер“, „сулети“ и още неграмотности.
През миналия век бил известна поставена комунистическа фигура в района. През 90-те става синдик (за по-младите – законен крадец), а след това започва да пере пари на местни богаташи чрез верига собствени малки магазини. Така и майка ми попадна при него. Отрепката откри квартален магазин в Секулово през 99-та. Да, не скривам, че цялото ми семейство сме му благодарни задето ни даде хляб тогава, наскоро бяхме се преместили в селото, а тук хората са доста неприветливи към новодошлите. Обаче… за 17 години непрестанна служба майка ми никога не е получавала дори минимална заплата, обиждал я е стотици пъти, и често се е връщала вкъщи с насълзени очи. Просто нямаше алтернатива. Когато дойде време да се пенсионира се оказа че не е плащал здравните и пенсионните й осигуровки с години. Макар да се опита да скрие това, в последствие внесе парите с лихвите.
Наскоро майка ми реши да се оттегли за известно време, да си почине. През това време из селото се носеха слухове за недоволството му спрямо нея, че не искал да я наема отново – все неща, които никога не й е споделял очи в очи.
Цяло лято циганите тук му се подмазват яко, повдигат му самочувствието, човека се чувства царски. Напълниха му тетрадката с неплатени версии, но на него не му пука, защото е тъп като ръб на кръгла маса.
И така, днес влизам в магазина да му оставя две ябълки, а той за да се направи на мъж пред група тлъсти циганета се провикна „Правя двойно повече оборот от майка ти, а клиентите ми са още толкова отгоре“. Казах му „Заври си го в задника“, и тъкмо реших да напусна, когато ми налетя с нож. Награбих първото което ми дойде – стек с бира, за да го халосам, но той се върна зад плота и продължи да нарежда оттам.

Та… Да го духаш, копеле! Да ти се връщат всички гадости тъпкано! Да ти се появят (ако още нямаш) адските хемороиди!

Поздрави,
Bobby Angel.

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK   ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ В TWITTER

Реклама