Здравей, Слави!

Пиша ти в качеството си на представител на Народно читалище „Христо Ботев – 1941“ – Секулово.

Първо искам да ти благодаря за жеста на патриотизъм в музикално измерение, какъвто е албумът „Песни за българи“, който както много други читалища и училища получихме преди броени дни!

Съществото на писмото ми обаче е друго – дадената дума в национален ефир.
Преди повече от половин година аз създадох, организирах и проведох рок фестивал с името Enigma Rock. Последвалите пред осъществяването му препятствия бяха шумно отразени от много национални медии, а в твоето шоу се разигра скеч с участието на Иво Сиромахов, в който пародирахте случилото се. В същия този скеч, излъчен на 25 септември 2017 г. ти обеща, че ако бъдеш провокиран ще направиш концерт в Секулово. Е, провокирам те! Сега е момента, именно когато твърдиш, че се бориш за оцеляването на обикновения българин, че искаш да съхраниш традициите и обичта към родината, че целиш оставането на младите хора в страната да го докажеш.
Направи концерт в Секулово. Бъди там, където другите не искат да бъдат. Покажи, че си неудобен, нестандартен, че си искрен и наистина желаеш свобода на духа, словото и действието у нас. Секулово те очаква. Докажи, че думите ти не са празни!

Поздрави,
Боби Ейнджъл.

Реклама