Тазгодишният Enigma Rock ще бъде на 10 септември

Фестивалът Enigma Rock се завръща на 10 септември 2022 г.

Събитието ще се проведе на градския стадион в Дулово и ще включва над половин дузина групи от страната и чужбина.

Организаторите Община Дулово и Боби Ейнджъл обещават да разкрият хедлайнъра на фестивала до броени дни, а останалите банди в летните месеци.

Това ще бъде третото издание на Enigma Rock. Домакин на първите две бе Секулово, а сред участниците се отличаваха групи като Infected Rain, SEVI, ArseA и Dash the Effort.

Повече информация и новини за Enigma Rock можете да откриете на https://enigmarock.com

ENIGMA ROCK | 10 СЕПТЕМВРИ 2022 | ДУЛОВО

Реклама

Излезе дебютното авторско парче на Графит

Рано тази сутрин излезе дългоочакваната дебютна песен на тийн бандата Графит „Летя“.

Парчето е по музика и аранжимент на Иван Неделчев, а текста е съвместен проект на групата и Боби Ейнджъл.

„Летя“ е с ярко пънк-рок звучене, а в неговата продукция участват Десислава Георгиева (вокал, клавири), Димитър Димитров (китара), Мартина Иванова (бас) и Иван Великов (барабани).

Студийните микс и мастъринг са поверени на Детелин Йосифов, a видеото е дело на Павел Симеонов (aka Shutterflow). Продуценти на сингъла и групата са Penta Records.

Графит с дебютна песен през юни

Тийн бандата Графит ще пуснат дебютен сингъл със заглавието „Летя“, който ще излезе на 24 юни. Песента е по музика и аранжимент на Иван Неделчев и текст на младите музиканти и Боби Ейнджъл.

Графит е група създадена през 2019-а година в Силистра. Те нашумяват след участието на техни членове в проекти на Глутницата, сред които You The Guitar And I и акустична версия на Wise Man of Truth с участието на David Reece (ex-Accept), чиято премиера предстои през идната есен.

В настоящ състав бандата е – Десислава Георгиева (вокал и клавири), Димитър Димитров (китара), Мартина Иванова (бас), Иван Великов (барабани).

Към „Летя“ е заснето видео с режисьор Павел Сименов (aka Shutterflow), записа и мастъринга на аудиото са дело на Детелин Йосифов, а продуценти са Penta Records.