Проекти

КНИГИ

ОБЛАКЪТ НА МОИТЕ МЕЧТИ

„Краят на пътя е единственото, към което не се стремя. Всяка отбивка е дар, всяка дупка – поука, а крайпътните мотепчета са любовта, която така силно търся“.

Боби Ейнджъл е блогър, пътешественик, режисьор, актьор и автор на стихове, кратки разкази и мисли. В книгата си ‘Облакът на моите мечти’ показва с присъщия си нестандартен стил своя път през нива на живота като гордост, осъзнаване, любов и омраза, борба, уважение към миналото, самота, мечти и други.

Купи от книжарници Ciela
Купи от книжарници Хеликон
Купи от Books.bg

 

СЪБИТИЯ

ENIGMA ROCK

Десет от най-добрите български рок банди „разтърсиха махалата“ миналата събота в Секулово на първото издание на Enigma Rock.

SEVI, The A.X.E. Project, Mirror и още седем големи имена на родния пънк, рок и метъл поставиха основите на новоизграващия фестивал Enigma Rock в сърцето на Добруджа – силистренското село Секулово. Освен невероятните музиканти, на сцената се качиха приютилият традицията за Джулай Морнинг кмет на Тутракан д-р Димитър Стефанов и неговия бивш колега от Каварна Цонко Цонев – Кметъла, проведе се състезание по надпиване с бира, а над петдесет мотористи от страната и Румъния преминаха проглушително през улиците на селото.

Организаторите Боби Ейнджъл и читалище „Христо Ботев – 1941“ благодариха на всички присъстващи, пояснявайки, че се гордеят с постигнатите резултати да сплотят трите етноса живеещи в района. „Enigma Rock се превърна в поле за обединение, независимо, че до последния момент местните власти се опитваха да ни бойкотират. Ние вярваме, че рока сплотява“, коментира Боби Ейнджъл.

Фестивалът продължи над дванайсет часа, завършвайки с ослепителни фойерверки в небето над Секулово.

ГРУПИ
SEVI, The A.X.E. Project, Mirror, Drive Your Life, Black Rose,
Inflict, Pizza, Sanitarium Escape, Ignore The Hate, Мълния

СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ
Цонко Цонев – Кметъла
Free Riders MC – Силистра

Посети сайта на Enigma Rock

340 ГОДИНИ СЕКУЛОВО

На 15 октомври 2016 г. Секулово отбеляза 340 години от създаването си.

По време на празника, организиран от Боби Ейнджъл, НЧ „Христо Ботев – 1941“ и Николай Илиев, с водосвет за здраве, отслужен от отци на Доростолска епархия бе открита първата паметна плоча в селото. Годишнината премина с много веселие, музика и празнично хоро. Присъстващи бяха над 500 гости от близо и далеч.

„Беше желано. Беше красиво. Беше истинско. Заслужаваше си!
Доказахме заедно, че в Секулово има достойнство, което не умира!“

– Боби Ейнджъл

Advertisements