Проекти

КНИГИ

ОБЛАКЪТ НА МОИТЕ МЕЧТИ

„Краят на пътя е единственото, към което не се стремя. Всяка отбивка е дар, всяка дупка – поука, а крайпътните мотепчета са любовта, която така силно търся“.

Next

Боби Ейнджъл е блогър, пътешественик, режисьор, актьор и автор на стихове, кратки разкази и мисли. В книгата си ‘Облакът на моите мечти’ показва с присъщия си нестандартен стил своя път през нива на живота като гордост, осъзнаване, любов и омраза, борба, уважение към миналото, самота, мечти и други.

Купи от книжарници Ciela
Купи от книжарници Хеликон
Купи от Books.bg

СЪБИТИЯ

ENIGMA ROCK

Enigma Rock е проект на народно читалище „Христо Ботев – 1941“ и Боби Ейнджъл.

Дебютното издание на фестивала ще се проведе на 9 септември 2017 г. в сърцето на Добруджа – силистренското село Секулово. Идеята на организаторите е да дадат сцена на най-добрите български рок и метъл групи, терен за фенове от всички възрасти, бира и много незабравими моменти.

Групи
SEVI, The A.X.E. Project, Drive Your Life, Pizza, Inflict, Ingnore The Hate, Effect, Sanitarium Escape, Mirror, Black Rose

Специален гост – Цонко Цонев

Вход свободен!

Посети сайта на Enigma Rock

340 ГОДИНИ СЕКУЛОВО

На 15 октомври 2016 г. Секулово отбеляза 340 години от създаването си.

По време на празника, организиран от Боби Ейнджъл, НЧ „Христо Ботев – 1941“ и Николай Илиев, с водосвет за здраве, отслужен от отци на Доростолска епархия бе открита първата паметна плоча в селото.

Годишнината премина с много веселие, музика и празнично хоро.

Присъстващи бяха над 500 гости от близо и далеч.

„Беше желано. Беше красиво. Беше истинско. Заслужаваше си!
Доказахме заедно, че в Секулово има достойнство, което не умира!“

– Боби Ейнджъл