Дата: 18.05.2012
Коментатори: Bobby Angel & radoslav1948

Daniel Bryan е най-подходящия опонент за CM Punk в момента

Bobby Angel
Fiction: Тая вражда сме я гледали милиони пъти: то не беше в ROH, то не беше в RAW, да не говорим и SmackDown, а сега и на PPV!
Не ми се нрави че Bryan го тикат постоянно в Main Event-a. Ясно ми е че драува здраво и публиката му „Yes“-ка непрестанно, ама е дразнещо да гледам човек като него в главните мачове на WWE!
Спомнете си преди години какви анаболни говеда бяха в Main Eventa за титлата – Triple H, Brock Lesnar, Goldberg, Batista и много други. Физиката, уменията и възможностите на тия хора които ни забавляваха преди бяха на много по-високи нива!
Истината е че Over The Limit ще е едно посредствено PPV, може би ще е пълен провал от сорта на Capital Punishment. Не знам!
В момента Bryan трябваше да поеме някой по-мидкардъски мач, а Punk да се изправи срещу Kane или Randy Orton примерно. Но WWE си остават WWE!

radoslav1948
Да, аз мисля че Dragon е най-подходящият опонент за Punk в този момент!
Bryan е уникален на ринга, може би най-техничния кечист в момента, а освен това изглежда доста силен след Extreme Rules.
Силно се надявам слуха че този Main Event е просто експеримент на Vince, който да докаже че интернет маниаците не Draw-ат да се окаже грешен, и да си отворят врата към нови мачове и евентуални титли.
Каквото и да се случи, ще гледам с нетърпение този мач, като очаквам да се получи един от най-добрите в последните няколко години!

Big Show ще се намеси в мача Cena/Laurinaitis и ще стане Heel

Bobby Angel
Fact/Fiction: Тук не мога да се побера в едното от двете определения!
Моето мнение е че Big Show наистина ще се намеси в мача, но дали точно той ще коства загубата на Cena и дали изобщо Cena ще загуби?
Повечето от вас си мислят че щом враждата между cena и Laurinaitis продължава след тазседмичното PPV, е сигурно че вторият ще спечели. Аз не мисля така!
Всъщност си мисля точно обратното! До момента видяхме мега простотии от страна на сценаристите като бутнаха Cena да бие Lesnar, но цялата тая история около мача John vs Johny е много бавна и банална!
Според мен Cena пак ще бие по един или друг начин! За момента не виждам екипа на WWE да клони към друга стратегия…

radoslav1948
Вероятно е, макар че според мен е напълно излишно!
Big Show няма нужда от пореден Heel търн, а от друга страна сме го виждали десетки пъти срещу Cena, така че мачовете между двамата ще са трудно-гледаеми.
Лично на мен Big Show ми е втръснал като Heel през годините, харесвах го като Cool Face през 2000 год, но сега е ревлив и досаден.
Смятам че той ще е фактора който ще коства мача на Cena, но всички знаем какво следва при евентуална следваща програма.

Новите звезди (Ryback, Cesaro, Young, Tensai, Titus, Black, Ambrose) ще успеят да пробият в WWE

Bobby Angel
Fiction: Всъщност и тук не мога да бъда категоричен в отговора си, тъй като смятам че някои от тях ще получат своя пуш, други не!
Хора като Cesaro, Ryback и Tensai ще имат дадена лека зелена светлинка, и ще се впуснат в битката за Main Event-а, но останалите ще бъдат размазани както ставаше до момента.
Ако се погледне реално след „създаването“ на John Cena като мега звезда и лице на компанията, никой не можа да се докосне до постоянен успех. Но това не се дължи на неумения и слаби възможности. Истината е че Vince MacMahon държи на Cena като на последната истинска звезда, макар и да не мога да разбера защо го прави!
Лично аз си правя заключението че Tensai ще бъде пуснат още това лято в големите мачове на PPV-тата, а Cesaro най-вероятно ще бъде едно от главните лица на следващата WrestleMania!
Ако WWE съумеят да издигнат достатъчно силни и креативни млади таланти, компанията има шансове. В противен случай, след смъртта на McMahon всичко ще отиде на вятъра!

radoslav1948
Да, определено новаците в WWE ще пробият! В тази компания, ако не друго поне имат силни таланти които чакат своя момент. Силно се надявам Cesaro да пробие, макар че Ryback е човекът на Vince!
Мисля че с новата концепция на NXT WWE опипват почвата за младите таланти, но трябва да се подхожда по-отговорно към тях.

Kevin Steen е новия Indy крал

Bobby Angel
Fact: След невероятната вражда с Davey Richards и кулминацията на Border Wars със спечелването на ROH World Championship направиха Steen новия Indy кеч крал!
Само че определението „Indy“ според мен много скоро ще остане в историята за ROH, тъй като тази компания за разлика от WWE и TNA се развива.
Kevin Steen е човек с много възможности на ринга! Моето виждане за него е че ще има дълго царуване с колана, което ще бъде приключено от някоя по-голяма звезда, като например Shelton Benjamin или Rhino!

radoslav1948
Kevin Steen е най-доброто нещо в ROH. Уникален образ който кара всеки един Die Hard Indy фен да марква като напикана кучка. Доближава се до хора като Joe, Punk, Aries, които поставиха тази компания на карта.
Определено Steen ще Draw-а доста като шампион, а и точно той беше правилния човек който трябваше да прекъсне скучноватия Reign на Davey Richards.
Kevin Steen владее ROH, владее PWG, и без съмнение е човекът който прави най-добър импакт в индитата.
Thumps Up за него и нека се наслаждаваме на Reign-а му.
Евала на Cornette, който възроди ROH през последната година.

В TNA няма да отиде никой по-голям от калибъра на Morrison

Bobby Angel
Fact: Истината е че Morrison вече не е никак малка звезда, така че се нарежда до хора като Batista и Booker T в сегашното им състояние.
Покрай Slammiversary ще има изненадващи дебюти в TNA, това е сигурно. Въпрос на време е да разберем кои ще доприпкат в Orlando, Florida!
Моите лични наблюдения сочат че TNA могат да изненадват феновете си когато най-малко очакват, така че смятам че покрай този юбилей ще се покажат доста стари муцуни в нови образи.
Има огромни шансове Morrison и Batista да стъпят за пръв път на ринга на TNA, а с тях други възможни имена са Mike Knox, Chris Masters и Chavo Guerrero. Защо точно те? Ами екипът на компанията работи с Masters и Guerrero в Ring Ka King, така че имат контакт с тях, което ги прави потенциални нови попълнения към ростера на TNA!
В крайно заключение по тезата мога да кажа, че който и от изброените да отиде в TNA през индните месеци, ще бъде от голяма полза за компанията… Ако бъде използван правилно!

radoslav1948
Лично мое мнение е че TNA имат нужда от малко нови звезди.
В момента целия ростер е изчерпан, има нужда от нови имена. Преди години имаше доста дебюти, кои по-слаби, кои по-запомнящи се, но ни държаха в напрежение.
Не знам дали звезда като JoMo ще отиде, но това все пак зависи от финансовото положение на компанията, което в момента не е много цветущо. Искам нови звезди в TNA!

The Rock се завърна в WWE за да спечели още привърженици за бъдещата си политическа кампания

Bobby Angel
Fact: Трябва да си сляп за да не го виждаш!
The Rock използва като трамплин WWE, филмите си и социалните мрежи за да даде ход на политическа кампания, която може да го отведе дори до президентското кресло!
Още от самото начало ми стана ясно че Dwayne е намислил нещо, но не знаех точно какво. Е, преди няколко месеца той даде интервю в което заяви, че обмисля да се кандидатира за президент на САЩ.
Ако ме питате мен, с тая голяма уста и усмивка, всички тъпи американци ще гласуват за него моментално. Това го прави най-умния човек днес.
Години наред Rock градеше своята кампания с филмите си и тръпката на кеч феновете, че може да се завърне някой ден. Минаха 3-4-5 години… Но Dwayne не се завръщаше поне за едно шоу. И точно когато си мислехме че няма шанс да го видим на ринга отново… Хоп – The Rock изкочи от нищото!
WWE в момента се гради на политиката… Dwayne, Linda McMahon… Но тая компания предполагам че винаги на това се е градяла.
Ако Rock започне политическа кампания, той ще я спечели. И вярвайте ми – WWE ще са в центъра на събитията!

radoslav1948
Не следя много политическата кампания на Linda, защото това не ми влиза в интересите като кеч фен, въпреки че влияе по някакъв начин на продукта.
Определено The Rock може да спечели много гласове с оглед харизматичноста му като филмова икона и характер, макар че това ще е поредният неморален трик на WWE!
Linda не е Jesse Ventura, и няма да бъде колкото и да се опитва.
За жалост трябва да гледаме всички тези тъпи Stand Up клипчета, които ни описват кеча като politicaly friendly продукт. Е, приятели, не е и няма как да бъде…
Простолюдието иска кеча да е кървав спорт, който да гледат пиейки бира. Няма място за политика в него!